Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Oplevering botenstalling It Soal Workum

04 oktober 2021

Oplevering botenstalling It Soal Workum

In opdracht van Aquaresort  It Soal Workum heeft Aannemingsmaatschappij Friso een nieuwe botenstalling gebouwd. April dit jaar startte, aan de hand van het ontwerp van Alynia Design & Development BV, de bouw en zoals gepland is de nieuwe stalling in september opgeleverd.

Krappe bouwtijd en lange levertijden

In een korte periode van zes maanden is de een botenstalling van ruim 4.600 vierkante meter gebouwd. Tijdens de bouw waren de werkzaamheden sterk afhankelijk van de levertijden van het materiaal. ‘We hadden te maken met een strakke planning, zes maand was al niet veel. In combinatie met de onzekere levertijden, was het een extra uitdaging, gelukkig hebben we dit met elkaar kunnen realiseren en zijn we trots op het eindresultaat’, aldus projectleider Anne Feenstra van Aannemingsmaatschappij Friso.

De werkzaamheden bestonden uit het maken van een fundering, het gieten van de betonvloer en het realiseren van de staalconstructies. Het plaatsen van de overheaddeuren, binnenwanden en de plafonds behoorden ook tot de werkzaamheden. Daarnaast zijn de wand- en vloertegels geplaatst, is het schilderwerk uitgevoerd en zijn de E&W installaties uitgevoerd.

Betrokken partijen