Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Open dagen 11 en 12 mei op recreatiepark De Hildenberg in Appelscha

08 mei 2023

Open dagen 11 en 12 mei op recreatiepark De Hildenberg in Appelscha

Op vakantiepark De Hildenberg, aan de rand van het dorp Appelscha, worden in opdracht van Ontwikkelcombinatie De Hildenberg 31 recreatiewoningen gerealiseerd. Op donderdag 11 en vrijdag 12 mei ben je van harte welkom* om je te laten informeren over de recreatiewoningen én de sfeer te proeven op het vakantiepark.

Bijna alle woningen van fase 1 opgeleverd

Aannemingsmaatschappij Friso realiseert de recreatiewoningen in verschillende fases. De eerste fase bestond uit vijf woningen en zijn bijna allemaal opgeleverd. Er zijn twee verschillende woningen gerealiseerd op het vakantiepark. Type Boszandoog en type Eneva (Energie neutrale vakantiewoning). De Eneva is eerder ook door Friso op vakantiepark Tusken de Marren in Akkrum gerealiseerd.

Klaar voor de verkoop

In september 2022 is gestart met de bouw van de eerste vijf woningen. Op 13 april j.l. werd de eerste vakantiewoning overgedragen aan de nieuwe eigenaar. De woning was toen mede door het inrichtingspakket van HomeCenter Wolvega volledig klaar voor de verhuur. De komende weken worden ook de overige drie woningen (type Boszandoog) overgedragen. De Eneva woning is gebouwd als modelwoning en daarmee ook klaar voor de verkoop.


Er zijn nog 9 woningen beschikbaar

Geïnteresseerd in een recreatiewoning op vakantiepark De Hildenberg?  Er zijn nog negen woningen beschikbaar voor verkoop. De woningen zijn geschikt voor eigen bewoning of voor verhuur. Op 11 en 12 mei zijn er open dagen (op afspraak) en is er de mogelijkheid om de sfeer van de vakantiewoningen te proeven. Klik hier voor meer informatie over de open dagen.

→ Ga naar www.dehildenbergverkoop.nl voor meer informatie over de woningen.

*op afspraak