Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Nieuwe veiligheidsvideo geeft boost aan Friso Werkt Veilig [VIDEO]

20 juni 2022

Nieuwe veiligheidsvideo geeft boost aan Friso Werkt Veilig [VIDEO]

Op de bouwplaats zit een ongeval in een klein hoekje, vaak met ingrijpende gevolgen. Voor de gezondheid van onze collega’s vinden wij het belangrijk dat er altijd veilig gewerkt wordt, met één duidelijk doel: nul ongevallen! Om onze collega’s hier extra bewust van te maken is er een video gemaakt over veilig werken in de bouw en de duidelijke afspraken die daar bij horen, oftewel de Friso Norm. Met de veiligheidsvideo wordt een duidelijk statement gemaakt om de campagne ‘Friso Werkt Veilig’ extra kracht bij te zetten.

Bekijk hier de video

Onze Friso Norm

Met de Friso Norm wordt duidelijk wat iedere werknemer, contractor en bezoeker op onze bouwplaats moet weten én doen om ernstig letsel of dodelijke ongevallen te voorkomen. De Friso Norm staat voor de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor ieders eigen veiligheid en de veiligheid van anderen. Met 5 basisprincipes wordt de veiligheid op onze bouwplaatsen gewaarborgd:

  • Draag de juiste beschermingsmiddelen. Altijd!
  • Zorg voor een veilige werkomgeving
  • Spreek collega’s aan op onveilig gedrag
  • Gebruik gekeurd gereedschap en materieel
  • Tot slot; houd je altijd aan gemaakte afspraken

Aan de hand van de laatste stand van de techniek en de actuele richtlijnen denken we samen in oplossingen waarmee we het aantal ongevallen tot een minimum kunnen beperken.

Veilig, gezond en plezier werken

De afdeling VKAM van Friso Bouwgroep ondersteunt bij veilig werken. Door bouwplaatsbezoeken, onderzoek naar aanleiding van incidenten en ongevallen, ingebrachte ervaringen van collega's en het bijhouden van wet- en regelgeving, geven we praktische adviezen over veilig werken. Over hoe we dat bij Friso steeds weer een stapje beter en slimmer kunnen doen. Aan de hand van de laatste stand van de techniek en de actuele richtlijnen denken we samen in oplossingen waarmee we het aantal ongevallen tot een minimum kunnen beperken. Kortom ondersteuning aan ons gezamenlijke doel: veilig, gezond en plezierig werk. En daarnaast tevreden opdrachtgevers.

Wil je meer weten over veilig werken bij Friso Bouwgroep? Neem dan rechtstreeks contact op met onze veiligheidsdeskundige via onderstaande contactgegevens:

René Lenes

E: r.lenes@frisobouwgroep.nl
M: 06-21 68 34 94