Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Nieuwbouwprojecten Loppersum en Workum in de verkoop

08 december 2021

Nieuwbouwprojecten Loppersum en Workum in de verkoop

Frisoplan werkt op dit moment aan de voorbereiding van twee nieuwe woonprojecten in Loppersum en Workum die binnenkort in de verkoop gaan. De nieuwbouw woningen in Loppersum worden ruim opgezet in een kindvriendelijke omgeving in de woonwijk Over de Wijmers. In Workum ontstaat de perfecte combinatie van wonen in de stad, maar wel aan het water.

Wonen in waterrijk Workum

Een eiland midden in de stad klinkt misschien gek, maar niets is minder waar. Door heel Workum lopen verschillende vaarten, singels en grachten. Dit creëert pracht locaties, zo zijn de appartementen van Thomashof Eilân midden in de stad, maar toch aan het water. Op woensdag 22 december start de verkoop.

Royale woningen met terras of balkon

De appartementen zijn ontworpen door Jaap Hoekstra architecten en  krijgen een woonoppervlakte van 111m2 met een royaal terras of balkon, twee slaapkamers, een grote badkamer en een berging. Alle appartementen krijgen de beschikking over een parkeerplaats, buitenberging en een eigen aanlegsteiger.

Toekomstbestendig wonen

De appartementen zijn niet alleen comfortabel en modern, maar ook toekomstbestendig. De appartementen worden voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid. De appartementen zijn volledig elektrisch, waarbij een deel van de energie zelf opgewekt wordt via de zonnepanelen op het dak. Er komt een warmtepomp waarmee in de winter het appartement verwarmd kan worden en in de zomer gekoeld.

→ Klik hier voor meer informatie over Thomashof Eilân.

Over de Wijmers Loppersum

De woningen in Loppersum worden ruim opgezet en voorzien van drie royale slaapkamers en een riante zolderverdieping. Daarnaast worden de woningen uitgerust met zonnepanelen op het dak en een warmtepomp die de warmte in het huis gaat reguleren. De verdieping van de woning bestaat uit drie royale slaapkamers en heeft een badkamer met ruimte voor een bad. Via een vaste trap kom je op de riante zolder van ongeveer 20 vierkante meter. De maatvoering in de woning is zo gekozen dat elke ruimte een optimale bruikbaarheid heeft. De woningen hebben een ruime U-plattegrond met een aangebouwde garage. De uitstraling is modern met een zweem van de jaren ’30 architectuur dankzij de grote overstekken, schilddak en metselwerkdetails.

→ Klik hier voor meer informatie over Thomashof Eilân.