Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Nieuwbouwplannen voor 116 woningen in Sneek

06 juli 2022

Nieuwbouwplannen voor 116 woningen in Sneek

Op Het Perk in Sneek liggen plannen om in totaal 116 woningen en appartementen te realiseren. Deze plannen zijn ontstaan vanuit ontwikkelaar Frisoplan (onderdeel van Friso Bouwgroep) in samenwerking met Stichting Elkien en de gemeente Súdwest-Fryslân. Het bestemmingsplan bestaat uit de bouw van drie verschillende soorten woningen.

88 koopwoningen voor Sneek

Er liggen plannen om 88 koopwoningen te realiseren. Het gaat om 64 rijwoningen (Perkwoningen) en 24 rijwoningen aan het water (Waterwoningen) van Frisoplan (onderdeel van Friso Bouwgroep) en 28 appartementen. Op onderstaande afbeelding is het stedenbouwkundigplan te zien.

Klik hier voor een vergrote weergave van het stedenbouwkundig plan.

→   Ben je geïnteresseerd in een koopwoning in Het Perk of wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de koopwoningen? Schrijf je dan in via www.hetperk.nl.

Het Perk in Sneek

Het Perk ligt aan het water langs de rondweg van Sneek, in de wijk Lemmerweg-West. Op het terrein waren de voormalige garage Wander en de school de Friese Poort gevestigd. Het terrein ligt inmiddels al jaren braak. Er liggen al vele jaren plannen om het gebied te ontwikkelen voor woningbouw. Het huidige plan voor dit gebied is ontstaan vanuit de ontwikkelende partij Frisoplan B.V. in samenwerking met Stichting Elkien en de gemeente Súdwest-Fryslân. Het bestemmingsplan bestaat uit drie verschillende soorten woningen: appartementen, rijwoningen en waterwoningen. Het bestemmingsplan laat de bestemmingen binnen het plangebied zien. De bestemmingen beschrijven waar en hoe hoog gebouwd mag worden en waar ruimte is voor groen, wegen en parkeren of speelvoorzieningen. Klik hier als je meer wilt weten over het bestemmingsplan.

Ben je geïnteresseerd in een koopwoning in Het Perk of wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de koopwoningen? Schrijf je dan in via www.hetperk.nl.