Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Nieuwbouw 8 woningen Tuitjenhorn in volle gang

09 mei 2022

Nieuwbouw 8 woningen Tuitjenhorn in volle gang

Nieuwbouw 8 woningen Tuitjenhorn in volle gang

De bouw van de 8 woningen aan de Bladstraat en Bogtmanweg te Tuitjenhorn is in volle gang. Voor de inwoners van Tuitjenhorn betekent dit straks weer 8 betaalbare koopwoningen. Deze woningen, die Aannemingsmaatschappij Friso in opdracht van Rotteveel M4 realiseert, zijn geschikt voor zowel starters als senioren. Naar verwachting zullen de woningen rond september 2022 opgeleverd worden.

Betaalbare koopwoningen

Er is in Tuitjenhorn een erg grote vraag naar woningen voor starters en senioren. Het plan van ontwikkelaar Rotteveel M4 ligt dan ook in lijn met de wensen die samen met inwoners uit het dorp zijn geïnventariseerd. Er komt een twee-onder-een-kapwoning en een rij van zes woningen. Alle woningen krijgen tegen een meerprijs de optie om een slaap- en badkamer op de begane grond toe te voegen. Op het voormalig grasveld worden parkeerplaatsen aangelegd en bomen geplant.

Veiligheid

De omliggende verkeers- en parkeersituatie is ook meegenomen in het plan. Er is een schoolzone aangelegd om extra aandacht te vragen voor naar school fietsende kinderen en op het aangrenzende parkeerterrein zijn acht extra parkeerplekken aangelegd.

Betrokken partijen:

Architect: Bouwkundig Adviesbureau W. Alberts

Installateur: Otte Installaties

Houkesloot Toelevering betonwanden, buitenkozijnen & garagedaken

→ Meer zien? Klik hier voor de projectpagina: Nieuwbouw 8 woningen Tuitjenhorn | Friso Bouwgroep