Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Nieuw wooncomplex IJlsterkade geeft leven aan woonwijk Sneek

23 oktober 2020

Nieuw wooncomplex IJlsterkade geeft leven aan woonwijk Sneek

Aan de IJlsterkade in Sneek heeft Friso Bouwgroep in opdracht van ontwikkelaar It Uleboerd 11 koop- en 16 huurappartementen ontwikkeld en gebouwd. De woningen die op het voormalige PTT/NUON-terrein verrezen, zijn inmiddels opgeleverd en klaar voor gebruik. Het chique wooncomplex zorgt voor een nieuw levendig woongebied in de wijk Lemmerweg-West.

Geau-Veste biedt voor elk wat wils

De 27 exclusieve appartementen zijn verdeeld over drie etages met op de vierde etage 3 penthouses. Er zijn in totaal 7 verschillende woningtypen met elk een eigen karakter. De woningen variëren in grootte  van 92,8 tot 96,3 m², het balkon en de berging in de kelder komen hier nog bij. Bij elk appartement is minstens één eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Ook is elk appartement voorzien van een standaard keuken met inbouwapparatuur. Zo biedt Geau-Veste voor elk wat wils.

Uitdagend en tikkeltje eigenwijs

De chique uitstraling van het nieuwe wooncomplex in een wijk die op dit moment volop in ontwikkeling is, maakt Geau-Veste met recht uitdagend en een tikkeltje eigenwijs. Juist die positieve ontwikkelingen maken de wijk Lemmerweg-West een gevarieerd en levendig woongebied..

Wonen bij de Geeuw

Het nieuwe wooncomplex heeft een naam gekregen die refereert aan het verleden: GEAU-VESTE (= Geeuw-Veste). Een verleden waarin de  IJlsterkade zich ontwikkelde langs waterweg de Geeuw (Geau) tot aan de vroegere stadsmuren (vesten) van de stad. De IJlsterkade en het omliggende gebied zijn opnieuw in ontwikkeling. Wonen in Geau-Veste betekent nú wonen in een modern onderhoudsarm appartement. Maar nog wel steeds in een waterrijke omgeving dicht bij het bruisende centrum van Sneek. Haast alle voorzieningen zijn te voet of met de fiets te bereiken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid was ook een belangrijk onderwerp in het ontwerp en de uiteindelijke uitvoering. Er zijn veel energiebesparende voorzieningen toegepast. Zo zijn de wanden en vloeren geïsoleerd, heeft elk appartement het comfort van vloerverwarming en zijn de ramen en deuren voorzien van HR++-glas. Natuurlijk heeft een duurzaam wooncomplex zonnepanelen, LED-verlichting en een energiebesparende lift.

Interesse in één van de laatste huurwoningen?

Heeft u vragen, wilt u op de hoogte gehouden worden, of heeft u voorkeur voor een appartement, dan kunt via onderstaande gegevens contact opnemen met de ontwikkelaar:

T: (0514) 60 31 36

E: info@geau-veste.nl

Betrokken partijen: