Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Nieuw wooncomplex Antares 2021 Zuidhorn komt van de grond

25 maart 2021

Nieuw wooncomplex Antares 2021 Zuidhorn komt van de grond

Frisoplan is los met de bouw van twaalf appartementen aan de Antaresstraat in Zuidhorn. Het nieuwbouw project is straks de nieuwe aanwinst van het uitbreidingsplan ten noorden van het Natuureiland - één van de mooiste groene plekjes in Zuidhorn!

Comfortabel en modern wonen

De comfortabele en moderne appartementen naar een ontwerp van VDP-Architecten, worden opgedeeld in drie types die variëren in grootte van 80 tot 120 m2. Het zijn twee- kamerappartementen, drie- kamerappartementen en als kroon op het project vier penthouses. De appartementen krijgen veel licht binnen door de grote ramen die worden toegepast. Het mooie uitzicht vanuit de woning wordt versterkt door de lage borstwering en afwerking van de ramen.

Duurzaam wonen

De appartementen worden met het oog op de toekomst gebouwden worden voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het complex wordt voorzien van onder andere zonnepanelen, vloerverwarming, een Brine/water pomp en een warmte-terugwin-installatie. Elk type appartement zal door de ontwikkelingen een A+++ energielabel krijgen.  Bovendien is ieder appartement voorzien van een leiding vanuit de meterkast naar de individuele parkeerplaats, zodat er mogelijkheid is om de elektrische auto/fiets op te laden.

Ten noorden van het Natuureiland

De appartementen worden gebouwd ten noorden van het Natuureiland, een van de mooiste groene plekjes in de Oostergast, het uitbreidingsplan van Zuidhorn. Er is hier ruimte voor sport, spel en recreëren. Naast het Natuureiland op de voet te ontdekken, kun je ook op het water het Natuureiland verkennen.

Hier wonen?

Momenteel is er nog één penthouse beschikbaar. Benieuwd hoe deze woning er uit komt te zien? Bekijk de virtuele tour op www.wonenindeoostergast.nl, of neem rechtstreeks contact op met Dijkstra Makelaardij via onderstaande gegevens:

Hoofdstraat 16

9801 BX Zuidhorn

0594-501501

info@dijkstramakelaardij.nl