Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Kom nazomeren op het Friso Festival - Dagprogramma bekend!

05 september 2022

Kom nazomeren op het Friso Festival - Dagprogramma bekend!

Kom je ook? Op 1 oktober organiseert Friso Bouwgroep het Friso Festival en iedereen is welkom. Of je nu opzoek bent naar een nieuwe baan in de bouw? Of gewoon nieuwgierig bent naar onze expertises, we hebben een bomvol dagprogramma in petto zowel voor jong en oud. In deze update brengen we je op de hoogte van het laatste festivalnieuws en maken we het dagprogramma bekend!

Het Friso Festival is op zaterdag 1 oktober 2022. Vanaf 11.00 uur is iedereen welkom op de open dag. De open dag duurt tot 14.30 uur. Het Friso Festival vindt plaats bij het hoofdkantoor in Sneek (Pieter Zeemanstraat 9). De toegang is gratis. Parkeermogelijkheden worden ter plaatse aangegeven.

Wat kan je verwachten?

Op het festivalterrein ademt de veelzijdigheid van onze vakgebieden, overal is wat te zien en te beleven. Al onze vakspecialisten vertellen hun verhaal. Zet dus je zintuigen op scherp, werp een blik, proef én beleef de bouw van dichtbij. Wil je juist even relaxen? Haal dan een hapje en een drankje bij één van de foodtrucks. Energie over? Doe dan mee aan diverse doe-activiteiten en clinics.

Benieuwd naar alle activiteiten? → Klik hier voor het dagprogramma.

Fietstocht (45 km)

Wil je voorafgaand aan het Friso Festival op zaterdag 1 oktober eerst even lekker met een groep te fietsen? Dat kan! Stap om 09.30 uur op de racefiets voor een fietstocht van ca. 45 km onder begeleiding van de renners van Wielercombinatie Friesland. De finish is wederom op het festivalterrein, waar je vervolgens kunt genieten van een hapje en een drankje! Heb je nog energie over? Doe dan mee aan diverse activiteiten op het festivalterrein.

*De fietstocht is geschikt voor iedereen die gewend is om 45 km te fietsen op een racefiets en zal circa 3 uur duren. Deelname aan deze activiteit is op eigen risico.

Wil je mee fietsen? Meld je dan hier aan.

'We hopen jullie allemaal op zaterdag 1 oktober te zien om er een onvergetelijk Friso Festival van te maken!'