Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Kom jij ons restauratieteam in Zwolle versterken?

20 juli 2022

Kom jij ons restauratieteam in Zwolle versterken?

Oog voor unieke details, werken op bijzondere plekken, en geen opdracht hetzelfde. Dat is werken bij Hanzebouw. Bij Hanzebouw is vakmanschap altijd de leidraad. Elke dag weer. Ben jij opzoek naar een baan in de restauratie en wil jij het restauratieteam van Hanzebouw versterken? Lees dan snel verder. Op dit moment heeft Hanzebouw twee nieuwe vacatures.

Bouwgeschiedenis Hanzebouw

Hanzebouwers zijn mensen met liefde voor de geschiedenis van gebouwen. Voor hoe het ooit was en hoe het weer kan zijn. We hebben hart voor de zaak én voor de klant. Je kent ons misschien van het werk aan één van de torens in Kampen, de restauratie van het Drostenhuis of de grote Sint Michaëlskerk in Zwolle. We luisteren, werken samen en houden van cultureel erfgoed. We gaan daarbij voor maximaal behoud van het oude. En waar dat niet gaat, maken we het in onze werkplaats weer precies zoals het was. Wel zo duurzaam.

Kennis en plezier in vakmanschap

We beheersen vakmanschap en onderhouden het. We vragen ons bij ieder project af: hoe is dit gemaakt? Hoe heeft dit eruit gezien? Welke techniek gebruikten ze toentertijd? Wat hebben we nodig om dit weer te maken? We vinden het belangrijk dat kennis met plezier wordt ingezet voor mooie projecten, en die waar nodig en mogelijk wordt doorgegeven aan nieuwe generaties vakmensen.

Ben jij de vakman/-vrouw die wij zoeken?

Op dit moment is Hanzebouw op zoek naar onderstaande medewerkers:

Kom je een kop koffie drinken?

Denk je dat wij een klik hebben? En wil je een kop koffie komen drinken om het over één van bovenstaande vacatures te hebben? Klik dan hier. Of neem rechtstreeks contact op met Ilse van Dijk – Lenters (werkvoorbereider/projectbegeleider Hanzebouw) via onderstaande contactgegevens:

Ilse van Dijk - Lenters

Werkvoorbereider/projectbegeleider Hanzebouw
M: 06 -30 26 57 56
E: i.lenters@hanzebouw.nl

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze personeelsfunctionaris Gerwin Legtenberg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0515 – 42 99 99 / 06 - 29 05 58 66 of via g.legtenberg@frisobouwgroep.nl. Vanzelfsprekend wordt je sollicitatie vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Per 29 juni 2021 heeft Friso Bouwgroep haar restauratie discipline uitgebreid door de overname van het VTR, ERM en SCR erkend restauratie bouwbedrijf Hanzebouw uit Zwolle. Meer weten over de overname? Klik hier voor meer informatie.