Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Kansen voor Houkesloot Toelevering

21 juli 2022

Kansen voor Houkesloot Toelevering

Houkesloot Toelevering groeit! Er zijn volop kansen om onze productie uit te breiden, zodat we samen kunnen bouwen aan een gezonde toekomst. Dit doen we onder andere door de recente aanschaf van een nieuw volledig CNC gestuurd bewerkingscentrum voor onze timmerfabriek. Daarnaast gaan we de komende periode onze panden en de werkplekken op kantoor upgraden. Het enige dat nog ontbreekt om door te kunnen groeien zijn enthousiaste collega’s die onze teams gaan versterken. Bouw jij samen met ons verder aan Houkesloot?

Vacature tekenaar / werkvoorbereider, standplaats Leeuwarden en Sneek

Als tekenaar/werkvoorbereider maak je tekeningen van de producten van de timmerfabriek. Dat doe je met met moderne 3D-Software (Tekla, Matrix, Revit)  Ook zorg je dat alle materialen tijdig besteld worden. Afhankelijk van jouw specialisatie leg je daarbij de focus op één van onze producten: kozijnen, HSB-elementen, prefabbetonelementen.

Vacature calculator houtskeletbouw/ prefab beton, standplaats Leeuwarden en Sneek

Op basis van de wensen van de opdrachtgever/aannemer bepaal je de kostprijs van de prefab elementen die wij produceren. Je zorgt voor een logische, heldere en overzichtelijk opgebouwde offerte. Jouw kracht ligt in accuraat werken, het vertalen van tekeningen naar een goede kostprijs en het meedenken met de opdrachtgever/aannemer in oplossingen.

Vacature productie medewerker houtskeletbouw, standplaats Leeuwarden

Met een team van gedreven collega’s maak je de prefab houtskeletbouw elementen die wij leveren aan bouwplaatsen door het hele land. Samen zet je de elementen in elkaar, vaak inclusief kozijnen en gevelbekleding. Wij leveren maatwerk. Daardoor is er veel afwisseling in de elementen die we maken. Hiervoor zoeken we handige medewerkers, die het leuk vinden om met een team HSB-elementen te maken.

Vacature productie medewerker prefab beton, standplaats Leeuwarden

Elke dag maken we in onze productiehal in Leeuwarden prefabbetonelementen, met een vast team van collega’s. ’s Ochtends maken we de mallen klaar, inclusief de wapening, instortvoorzieningen, leidingen en kozijnen. Na de middag worden de elementen gestort met zelfverdichtend beton. Daarna voegen we de isolatie aan onze prefabwanden toe. Hiervoor zoeken we collega’s die graag de handen uit de mouwen steken.

Vacature kraandrijver (bovenloopkraan) prefab beton, standplaats Leeuwarden

De kraandrijvers bij ons beginnen ’s ochtendsvroeg met het ontkisten en uithijsen van de prefabbetonelementen. Als het beton na de middag is gestort zit de werkdag erop. Heb jij ervaring met het werken met bovenloopkranen en zoek je een vaste baan met vaste werktijden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vacature assemblage / afmontage medewerker timmerfabriek, standplaats Sneek

Nadat de kozijnen bij ons uit de spuiterij komen, worden ze afgemonteerd. Het hang- en sluitwerk wordt bevestigd, de dorpels worden eronder gezet, de rubbers worden erin gezet en de ramen en deuren worden in de kozijnen gezet. Daarmee is het kozijn compleet en gaat het op transport naar de bouwplaats of onze prefab fabriek. Deze assemblage doen we op rollerbanen en voor het tillen van de kozijnen en deuren hebben we bovenloopkranen. Wij zoeken handige mannen en vrouwen die gestructureerd kunnen werken en graag samen met collega’s in een ongedwongen sfeer onze kozijnen willen afmonteren.

Vacature glaszetter timmerfabriek, standplaats Sneek

De meeste kozijnen die we maken worden tegenwoordig beglaasd in onze eigen timmerfabriek. Hiermee is het glaszetten grotendeels verplaatst van de bouwplaats naar de productiehal. Met een team van glaszetters beglazen we dagelijks onze kozijnen. Met tilhulpmiddelen wordt  het glas in de kozijnen geplaatst en daarna netjes en kierdicht afgekit. Heb jij ervaring als glaszetter of wil je dit vaak graag leren? Dan hebben wij een mooie baan voor jou.

Vacature logistiek medewerker, standplaats Leeuwarden

Voor een efficiënte productie is een goede logistiek een belangrijke voorwaarde; Alle materialen moeten op tijd op de werkplek staan en het eindproduct moet op het buitenterrein, in pakket, op een logische plek neergezet worden. Wij zoeken iemand die hieraan mee wil werken. Kun jij goed overweg met een heftruck en zijlader en heb je inzicht in logistieke stromen? Dan hebben wij een perfecte baan voor jou. Je zorgt er ook voor dat de vrachtwagens met materiaal gelost worden en dat de vrachtwagens die naar de bouwplaats gaan geladen worden met onze elementen.

Vacature assistent productieleider Kozijnen productie, standplaats Sneek

Met de komst van onze nieuwe volledig CNC-gestuurde bewerkingscentrum hebben we de weg vrij gemaakt om te werken in kleinere series (dagproducties). Dat hangt echter nauw samen met een uitgebalanceerde productieplanning in met name de afmontage. Daarbij is het tijdig bestellen van de juiste materialen essentieel. Om de juiste informatie en tekeningen op de juiste werkplek te krijgen werken we met computerschermen. Voor de dagelijkse aansturing van onze productie zoeken we een liefhebber, die in afstemming met de bedrijfsleider zorgt voor een goed lopend productieproces.

Kom kennis maken in de fabriek!

Wil je eerst met eigen ogen zien wat we maken en hoe we dat doen? Kom dan gerust een keer vrijblijvend langs. We laten je graag de fabriek en ons kantoor zien. Zo kun jij de sfeer proeven en bepalen of er een klik is. We bieden een prima salaris en deeltijdwerk is bespreekbaar. Voor een afspraak in Sneek of Leeuwarden, kun je contact opnemen met Gerwin Legtenberg via onderstaande gegevens:

Gerwin Legtenberg
M: 06 29055866
E: g.legtenberg@frisobouwgroep.nl

Ga voor meer informatie over Houkesloot Toelevering naar de website: www.houkesloot.nl