Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Junior Innovator talent gezocht!

17 november 2021

Junior Innovator talent gezocht!

Wij zoeken een onderzoekende vernieuwer die samen met gedreven collega’s aan de slag gaat met de ontwikkeling van onze producten zodat we slimmer, duurzamer én circulair kunnen bouwen. Dat is onze toekomst.

Als medewerker van het Friso Lab, bedenk je nieuwe oplossingen, verbind je de kennis van je collega’s met die van mensen buiten Friso en ontwikkel je nieuwe toepassingen. Bijvoorbeeld nieuwe gevelafwerking voor onze woningen, een compleet demontabel en herbruikbaar casco en slimme interactieve gebouwen.

Over Friso Bouwgroep

Veelzijdig vakwerk, dat is wat Friso Bouwgroep levert. Samen werken aan de toekomst van morgen, dat is wat we doen. Daarbij kijken we vooruit en denken we in oplossingen, altijd in het belang van onze opdrachtgever en de omgeving. Vernieuwing is daar onlosmakelijk mee verbonden. Dat zien we en daarom zetten we in op innovatie, het (door)ontwikkelen van de woningen en gebouwen die we mogen realiseren. www.frisobouwgroep.nl


Jouw functie

 • Opstellen van het innovatieplan
 • Ontwikkelen van nieuwe toepassingen
 • Aan de slag met duurzaamheid en circulariteit
 • Verbeteren en vergroten van onze kennis binnen Friso
 • Verbeteren van onze bouwmethodes
 • Opzetten en onderhouden netwerk met onderwijs en bedrijven
 • Aanjagen van nieuwe toepassingen binnen onze projecten

Samen met diverse collega’s binnen Friso ga je aan de slag en geef je invulling aan het innovatieplan. Het is de kunst om kennis te verzamelen en daarmee aan de slag te gaan. Daarbij beperken we ons niet tot de bouwbranche, maar kijken we bewust verder, naar andere sectoren en andere vakgebieden. Juist daarvan kunnen wij nog veel leren in de bouw.

Concrete stappen maken, dingen uitzoeken, testen, fouten maken en nieuwe kennis opdoen. Daarbij maak je ook gebruik van externe experts en vaste partners. Samen producten en kennis ontwikkelen en deze vervolgens ook weer delen, zodat vernieuwing toegepast kan worden bij de diverse vakdisciplines binnen Friso Bouwgroep. Hierbij bieden we je de kans om zelf vorm te geven aan het Friso lab.

In de dynamische omgeving van de bouw leer je elke dag in de praktijk met deskundige mensen om je heen. Vervolgopleidingen en trainingen om je verder te ontwikkelen en/of specialiseren behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

Wij bieden

In deze afwisselende en uitdagende functie onderhoud je veel contacten. Zowel met collega’s op onze vestigingen, prefabfabrieken en bouwplaatsen, alsook met onderzoekers vanuit het onderwijs en andere sectoren. Het is voor jou de uitdaging om vernieuwende producten en bouwsystemen te introduceren en daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd en collectieve regelingen. Kortom een baan met toekomstperspectief.

Wij zoeken

 • Een creatieve en enthousiaste collega, die mensen weet te verbinden.
 • HBO-diploma op zak.
 • Bij voorkeur technisch inzicht en achtergrond.
 • Iemand die wil bouwen aan de wereld van morgen.
 • Kun je werken met BIM-software? Dan heb je een streepje voor.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en cv per e-mail naar j.keuning@frisobouwgroep.nl
Meer informatie: Johan Keuning, bereikbaar op ons centrale hoofdnummer: 0515-429999
Vanzelfsprekend wordt je sollicitatie vertrouwelijk behandeld.

Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.frisobouwgroep.nl/organisatie