Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Inschrijving gestart! Uniek en historisch wonen in een nieuw en energiezuinig pand in Beetsterzwaag

04 juli 2023

Inschrijving gestart! Uniek en historisch wonen in een nieuw en energiezuinig pand in Beetsterzwaag

Comfortabel, energiezuinig en riant wonen in hartje Beetsterzwaag? Aan de Hoofdstraat van deze karaktervolle plaats worden binnenkort een aantal appartementen én één woning gerealiseerd.Op loopafstand van het gezellige centrum

Genieten van alles wat Beetsterzwaag te bieden heeft? De gezellige terrassen, leuke boetiekjes of de dagelijkse boodschappen: alles is te bereiken binnen enkele minuten wandelen.


Energiezuinig wonen

De appartementen en de woning worden volgens de laatste duurzaamheidseisen gebouwd en voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen. Alle appartementen en de woning beschikken straks over een eigen parkeerplek aan de achterzijde van het gebouw. Riant en comfortabel wonen op een unieke locatie? Het kan in Beetsterzwaag.


Start bouw vierde kwartaal 2023

De bouw start, onder voorbehoud van omstandigheden, in het vierde kwartaal van 2023. De woningen worden naar verwachting één jaar later opgeleverd (vierde kwartaal 2024).


De inschrijving loopt tot 12 juli

Ziet u uzelf hier al wonen? Neem vrijblijvend contact met op met mw. Chris Reitzema van Frisoplan. Dit kan per mail via c.reitzema@frisoplan.nl of telefonisch via 0515 - 436 666. Je ontvangt dan meer informatie over het project en de procedure en indien gewenst het inschrijfformulier. De inschrijving loopt tot en met woensdag 12 juli 2023.