Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Houkesloot Toelevering en Friso Bouwgroep gaan voor 100% Hout

02 december 2020

Houkesloot Toelevering en Friso Bouwgroep gaan voor 100% Hout

Uit bouwplaats inspecties is gebleken dat er nog veel ruimte is voor verbetering voor het omgaan met houten kozijnen (ramen en deuren) in de bouwfase. Aan de hand van deze bevindingen heeft de Sectie Kozijnen, dit is de afdeling van Houkesloot Toelevering die zich bezig houdt met houten kozijnen een campagne gelanceerd, genaamd 100%Hout.

Het doel van de campagne is, om verwerkers van hout bewust te maken over de top 12 constateringen (verwerkingsfouten), zodat er zo weinig mogelijk hout wordt verspild.  Onderdeel van de campagne is de keetposter, hier staan de 12 meest voorkomende constateringen op uitgebeeld. Deze constateringen verschillen van opslag en verankering tot luchtdichting. Tijdens elke bouwplaats inspectie komt minimaal één van de constateringen naar voren. Ook worden er stickers gemaakt, die op elke verpakking van kozijnen/ramen en deuren worden geplakt, wanneer deze de fabriek verlaten.

Friso Bouwgroep en Houkesloot Toelevering geven aandacht aan deze actie door: de Keetposters en stickers op de verpakkingen van  kozijnen, ramen en deuren te plakken, zodat de actie ook op de bouwplaats zichtbaar wordt. Bij de poster hoort ook een ludieke actie waar onder alle deelnemers een gouden vrijdagmiddagborrel wordt verloot.

Doe mee

Werk je in de bouw? En wil je ook je steentje bijdragen aan deze campagne? Dan kan je meedoen aan de actie. Hang de keetposter ook op en maak een selfie of ussie. Deel de foto op social media met de hashtag  #kozijnenhout100procent of mail de foto naar info@hout100procent.nl  o.v.v. ‘Keetposter’. Als je deelneemt maak je 100% kans op een exclusief cadeau. Inzending kan t/m 31 maart 2021.  Klik hier om de poster de downloaden.

Meer informatie?

Voor meer informatie over houten kozijnen kun je terecht op de website van Houkesloot Toelevering: Houten Kozijnen | Houkesloot Toelevering