Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Grootschalige renovatie Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek afgerond

20 mei 2022

Grootschalige renovatie Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek afgerond

In opdracht van Fletcher Hotels heeft Aannemingsmaatschappij Friso Oost (vestiging Eibergen) een grootschalige renovatie uitgevoerd aan het Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond en is het hotel op 12-05-2022 opgeleverd aan de opdrachtgever.


Een karakteristiek en duurzaam hotel
Aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom, in het Gelderse Eerbeek, ligt het karakteristieke Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek: een hotel gevestigd in een sfeervol gebouw met daarbij een charmant veertiende-eeuws Landhuis en voormalig Koetshuis. De afgelopen maanden werden niet alleen de algemene ruimtes vernieuwd, maar ook de hotelkamers en badkamers. Tevens is de lobby en het à la carte restaurant vernieuwd en is het gebouw verduurzaamd.


De werkzaamheden
Er werden zowel aan de binnen- als aan de buitenkant verschillende werkzaamheden verricht ten behoeve van de verduurzaming van het hotel. Zo is het dak van het hotel in zijn geheel vervangen door geïsoleerde dakplaten en pannen en is al het glas vervangen voor dubbele HR++ beglazing. Ook zijn er nieuwe prefab dakkapellen geplaatst, deze zorgen voor meer licht en ruimte in de hotelkamers. Van binnen is het hotel volledig gestript: plafonds, wanden en badkamers zijn gesloopt en opnieuw ingericht. Daar waar nodig zijn de brandwerende voorzieningen aangepast en is het installatiewerk vernieuwd. Met al deze vernieuwingen is het hotel weer klaar voor de toekomst!