Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Groots wonen in appartementencomplex Tuinzicht Elden

24 juni 2022

Groots wonen in appartementencomplex Tuinzicht Elden

Nieuwbouw 13 app. complex Tuinzicht Elden

In samenwerking met Kroon BV gaat Aannemingsmaatschappij Friso appartementencomplex Tuinzicht in Elden realiseren. Dit appartementencomplex biedt straks 13 luxe, heerlijke ruime appartementen met ultiem wooncomfort.

Het voormalige dorpje Elden is misschien wel het best bewaarde geheim van Arnhem. Het is er nog authentiek rustig, gezellig en sfeervol en de mensen hebben er tijd voor elkaar. De afgelopen jaren verrees op deze plek de nieuwe wijk ‘De Tuin van Elden’: een groene oase op een steenworp afstand van de gezellige Arnhemse binnenstad. Als kers op de taart wordt het prachtige appartementencomplex Tuinzicht nog toegevoegd aan de Tuin van Elden. Een prachtig statig gebouw met daarin 13 ruime appartementen. Kortom: groots wonen en veel ruimte om te ontspannen. Onder voorbehoud van de verkoop start de bouw van het complex midden 2022.

Ontwerp

Het gebouw, wat is ontworpen door De Jong Architecten, wordt gekenmerkt door een passende, eigentijdse architectuur die aansluit op de uitstraling van de omliggende bebouwing in de landgoedsfeer. De 13 appartementen zijn goed ingedeeld met fijne ruime plattegronden. De royale balkons op de hoeken van het gebouw accentueren een krachtige architectuur en bieden veel privacy en leefgenot voor de toekomstige bewoners. In materialisatie is er gekozen voor een donkere bakstenen gevel, gecombineerd met houten gevelelementen die goed aansluiten op de reeds gebouwde buurpanden. De 13 appartementen worden levensloopbestendig en duurzaam gebouwd. Ze zullen gasloos opgeleverd worden en zijn zeer energiezuinig. Ieder appartement is voorzien van een eigen warmtepomp die naast verwarmen tevens in de warmere maanden kan koelen.

De start van de verkoop van de appartementen was op 15 juni en loopt tot 26 juni 2022. Nieuwbouwproject te koop: Tuinzicht [funda]

→ Meer zien? Klik hier voor de projectpagina: Nieuwbouw 13 app. complex Tuinzicht Elden | Friso Bouwgroep