Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Groepsaccommodaties op Recreatiepark Tusken de Marren

26 januari 2021

Groepsaccommodaties op Recreatiepark Tusken de Marren

Aannemingsmaatschappij Friso bouwt in opdracht van TDM Beheer drie groepsrecreatiewoningen op Recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum. Ook wordt de bestaande receptie verbouwd. De werkzaamheden zijn in januari gestart.

De drie recreatiewoningen worden energieneutrale vakantiewoningen (Eneva). Dit betekent dat de woningen onder andere gasloos worden, zonnepanelen krijgen en voorzien worden van een warmtepomp en vloerverwarming. De HSB-elementen en de buitenkozijnen worden geleverd door Houkesloot Toelevering (onderdeel van Friso Bouwgroep).

Recreatiepark Tusken de Marren is nog altijd flink aan het uitbreiden. Friso bouwde al 56 recreatiewoningen op het vakantiepark. Daarna realiseerde Friso twee energiezuinige vakantiewoningen. ‘Gezien de grote vraag naar ruime familiehuizen hebben wij het ontwerp van deze woningen goed doordacht’, vertelt de eigenaar van Vakantiepark Tusken De Marren. ‘De woningen worden als 14-persoons woning aangeboden, of als zes- of achtpersoonswoning. Daarbij kun je dus eigenaar worden van de helft van een groepswoning; een deeleigenaarschap. Naar verwachting worden de woningen in mei dit jaar opgeleverd.

Een woning  huren of kopen? Kijk voor meer informatie op: Tusken de Marren | Recreatiepark aan het water in hartje Friesland.

Betrokken partijen:

Houkesloot Toelevering

DA Reekers (Installateur)

Hierboven een voorbeeld van de duurzame Eneva-woning.