Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Friso werkt vandaag bewust veilig

24 maart 2021

Friso werkt vandaag bewust veilig

Vandaag is het de Bewust-Veiligdag. Koninklijke Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra, Techniek Nederland en OnderhoudNL hebben de handen ineen geslagen om één dag per jaar extra aandacht te besteden aan bewust veilig werken. Friso Bouwgroep is dagelijk bezig met veilig werken en alles wat daarbij komt kjiken. Vandaag staan we extra stil bij Friso Werkt Veilig en de veiligheid op onze bouwplaatsen.

De motivatie van de campagne is dat iedereen aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis moet kunnen en aan het eind van zijn loopbaan gezond en fit met pensioen. Het is van het grootste belang om ongelukken en arbeidsongeschiktheid te voorkomen, én om faciliteiten te bieden zodat mensen duurzaam inzetbaar zijn en blijven.

Digitale veiligheidskrant

Voor iedereen die zijn steentje wil bijdragen aan veilig werken is digitale veiligheidskrant ontwikkeld. In de krant wordt ingezoomd op vier thema’s: werken op hoogte, werken langs de weg, werken met gevaarlijke stoffen en werken met elektriciteit. Daarnaast staan er leuke raadsels en puzzels in die met veilig en gezond werken te maken hebben. De krant is in 6 verschillende talen beschikbaar.

Download de krant hier.

Friso Werkt Veilig

Veilig werken staat bij Friso bovenaan.Altijd. Een veilige, gezonde en plezierige werkomgeving vinden wij dermate belangrijk dat het een integraal onderdeel van onze manier van werken en onze cultuur is. Tijd en geld mogen nooit een excuus zijn om onveilig te werken. Hiervoor heeft Friso een visie en missie omschreven.

Klik hier voor meer informatie.