Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Friso tekent contract hoofdsponsorschap VC Sneek

Op vrijdag 24 september jl. stond het jaarlijkse golfevent van Friso Bouwgroep dit jaar niet alleen in teken van het 75-jarig jubileum, maar werd ook het hoofdsponsorschap van VC Sneek Dames 1 officieel beklonken. Samen met voorzitter Han Mulder tekende Henk Dedden (directie Friso Bouwgroep) het sponsorcontract voor het komende volleybalseizoen van 2021-2022.

Hoofdsponsorschap in jubileumjaar

Dat Friso Bouwgroep, van oudsher Snekerbedrijf, in haar jubileumjaar de volleybal dames een warm hart toe draagt, was een tijdje bekend. ‘Met ingang van het seizoen 2021-2022 zal Friso Bouwgroep als hoofdsponsor op het nieuwe shirt van Dames 1 schitteren. We bestaan 75 jaar, waarvan we inmiddels ruim 25 jaar VC Sneek een warm hart toe dragen, dat willen we ook graag vanuit maatschappelijk belang in ons jubileumjaar blijven doen. Het jaarlijkse golfevent, waar veel relaties van Friso bij aanwezig zijn, was de uitgelezen kans om dit moment heugelijk te vieren', geeft directie van Friso Bouwgroep vol trots aan.

De dames van het vlaggenschip en de staf waren allemaal aanwezig bij het golfevent in Leeuwarden. Een groot deel van de dames deden mee aan het dagprogramma van het event en hun aanwezigheid was net zoals twee jaar geleden een groot succes. Voorafgaand aan het diner werd de sponsoring met trots aangekondigd door Jan Wageman, voormalig commercieel directeur van Friso Bouwgroep. Hij heeft de club altijd een warm hart toegedragen vanuit zijn rol bij Friso Bouwgroep. Han Mulder, bestuurslid van VC Sneek en Henk Dedden, directie Friso Bouwgroep, tekenden uiteindelijk het nieuwe contract en gingen met de dames, het bestuurd en de nieuwe teamkleding op de foto.

Publiek bij de thuiswedstrijden

De volleybaldames draaiden de laatste jaren steeds hoog mee in de competitie en ook dit jaar gaat het team voor het hoogst haalbare. Afgelopen seizoen was het, vanwege de coronacrisis, helaas niet mogelijk om mensen te ontvangen bij de wedstrijden. Daarom kijken de meiden van VC Sneek er dit seizoen extra naar uit om weer publiek te kunnen verwelkomen.

Bekijk hier het komende wedstrijdschema.