Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Friso Bouwgroep te zien in TV Programma Reizen Waes

18 november 2021

Friso Bouwgroep te zien in TV Programma Reizen Waes

Reizen Waes Nederland is een nieuw programma van de VPRO waarin de Vlaamse avonturier Tom Waes in zes afleveringen door ons kikkerlandje Nederland trekt. Hij gaat op zoek naar de mooiste plekken, intrigerende figuren en straffe verhalen, wat hem uiteindelijk ook bij de versterkingsopgave in het aardebevingsgebied van Groningen bracht. Waes bezocht o.a. de bouwplaats in ’t Zandt. Lees hier meer over dit bezoek en kijk de aflevering terug op npo.nl

In het hoge noorden

Die ‘mooie’ plekken vindt je verassend genoeg dicht bij huis. In aflevering 2 vertrekt Tom Waes naar het ‘Hoge Noorden’ en doorkruist Friesland en Groningen. Naast skûtjsesilen en wadlopen bezoekt Tom ook het epicentrum van de gasboringen in Groningen. Tijdens zijn bezoek aan de bouwplaats in ’t Zandt biedt hij de bewoners een luisterend oor en neemt hij een kijkje bij de versterkingsopgave van het aardbevingsgebied.

Friso werkt samen met Geveke Bouw, Bouwbedrijf Kooi, Van Wijnen Noord, Rottinghuis en BAM aan de uitvoering van de versterkingsopgave in Groningen en dat kwam tijdens deze aflevering meerdere keren terug in beeld. Samen met alle andere bedrijven doet Friso er alles aan om de woningen van de bewoners in het aardbevingsgebied vlot, daadkrachtig en naar volle tevredenheid van de eigenaren te versterken.

Terugkijken

Wil je de aflevering van Reizen Waes Nederland terugkijken? Klik dan op onderstaande afbeelding voor de de aflevering van 24 oktober. Vanaf minuut 38 is het item van Friso Bouwgroep te bekijken.