Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Friso Bouwgroep support fotoactie Jopie Huisman Museum

03 februari 2021

Friso Bouwgroep support fotoactie Jopie Huisman Museum

Door de huidige coronamaatregelen zijn alle musea in Nederland helaas gesloten, zo ook het Jopie Huisman museum in Workum. Ruim tien jaar is Friso Bouwgroep sponsor van het museum in Workum en daarmee trotse ambassadeur. Met de actie #mijnjopie wil het museum een online expositie tonen door en voor Jopie-liefhebbers.

#mijnjopie

Het Jopie Huisman Museum, één van de populairste musea van het noorden, is gewijd aan het werk en het leven van de Friese meesterschilder Jopie Huisman. Met de actie #mijnjopie wil het museum online aandacht vragen voor de mooie kunstwerken. Volgens het museum zijn er overal ‘Jopie-werken’ te vinden. Het is de bedoeling dat deze kunstwerken een plek krijgen op de website van het museum.

Ben jij een Jopie-liefhebber?

Doe dan mee aan de online expositie door op zoek te gaan naar jouw Jopie in je eigen omgeving en daar een foto van te maken. Deze foto stuur je in, samen met een toelichting over de keuze, de betekenis, een verhaal, een herinnering of een emotie die daaraan te verbinden is. De inzendingen krijgen een (anoniem) plekje in de #mijnjopie-expositie op website van het museum.

Kijk voor meer informatie over deelname op www.jopiehuismanmuseum.nl