Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Friso Bouwgroep en Gebroeders Sikma blijven trotse sponsoren van VC Sneek

26 april 2024

Friso Bouwgroep en Gebroeders Sikma blijven trotse sponsoren van VC Sneek

In een volleybalseizoen vol spectaculaire momenten en indrukwekkende prestaties van VC Sneek staan zowel ‘de dames van Friso Sneek’ als Heren 1 opnieuw in de schijnwerpers. De club is trots en dat geldt ook voor Friso Bouwgroep en Gebroeders Sikma. De trouwe sponsoren zijn belangrijke partners en hebben hun toewijding voor de komende seizoenen opnieuw bevestigd, wat een solide basis biedt voor de club om op verder te bouwen.

Opnieuw in de finale

Na promotie naar de Topdivisie heeft Heren 1 dit seizoen een eervolle tweede plaats behaald. ‘De dames van Friso Sneek’, als landskampioenen van 2022-2023, staan opnieuw in de finale met de bedoeling het kampioenschap te prolongeren. Deze successen zijn in de eerste plaats te danken aan de sportieve prestaties op het veld, maar ook aan de betrokkenheid en bevlogenheid van talloze vrijwilligers, ondersteund door de steun van trouwe sponsoren. De heren van VC Sneek, met Gebroeders Sikma als partner, en de dames van Friso Sneek, onder de vlag van Friso Bouwgroep, hebben beiden laten ervaren dat teamwork en freonskip hand in hand gaan met topsport.

Freonskip

Andries Veenstra en Berber Dedden namens team Klant en Markt van Friso Bouwgroep: “Wij zijn als hoofdsponsor al bijna 30 jaar verbonden aan de volleybalclub. Het is prachtig om te zien hoe de dames keer op keer de Sneker club op de kaart weten te zetten. We voelen ons zeer betrokken en hebben in al die jaren een sterke freonskip opgebouwd.” De tribune van de Sneker Sporthal wordt dan ook regelmatig bezet door medewerkers van Friso Bouwgroep.

Passie voor volleybal

Hans en Bouke Sikma, directeuren van Gebroeders Sikma, voegen daaraan toe: “Onze passie voor volleybal en de drive om samen de goede dingen te doen, weerspiegelen onze betrokkenheid bij VC Sneek. Als trouwe sponsor waarderen we enorm wat VC Sneek samen met al haar vrijwilligers doet en blijven wij natuurlijk de club ondersteunen.”

Trots

Han Mulder, voorzitter van VC Sneek, is trots op de sportieve prestaties en de enorme toewijding van de vrijwilligers: “De successen van de heren en de mogelijk volgende kampioenschapswinst van onze dames zijn het perfecte voorbeeld van dat wat we samen kunnen bereiken. Hiermee kunnen we, in het Noorden en in Sneek, volleybal voor iedereen en op alle niveaus bereikbaar houden”