Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Friso Bouwgroep blijft trotse hoofdsponsor van VC Sneek Dames 1

25 januari 2021

Friso Bouwgroep blijft trotse hoofdsponsor van VC Sneek Dames 1

Friso Bouwgroep blijft trotse hoofsponsor van VC Sneek Dames 1. In het jaar dat Friso 75 jaar bestaat, zet Friso ook graag het sponsorschap met VC Sneek voort. Inmiddels draagt Friso VC Sneek al ruim 25 jaar een warm hart toe. Dat blijft Friso vanuit maatschappelijk oogpunt ook in dit jubileumjaar doen.

Jubileumjaar meevieren

Voor Friso Bouwgroep, van oudsher een Sneeker bedrijf, is het een bijzonder jaar waarin het 75-jarig bestaan gevierd wordt. ‘VC Sneek mag het jubileumjaar meevieren en is daar uiteraard ontzettend blij mee’, geeft het bestuur van VC Sneek aan. ‘Met ingang van het seizoen 2021-2022 zal Friso Bouwgroep als hoofdsponsor op het nieuwe shirt van Dames 1 schitteren. We bestaan 75 jaar, waarvan we inmiddels ruim 25 jaar VC Sneek een warm hart toe dragen, dat willen we vanuit maatschappelijk oogpunt, ook in ons jubileumjaar blijven doen', geeft directie van Friso Bouwgroep vol trots aan.

Rabobank blijft betrokken

Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland zal haar steun aan de club anders vormgeven. De bank heeft een nieuwe sponsorstrategie. Met kennis en kunde wil zij verenigingen toekomstbestendig en zelfredzaam maken. Om dat te bereiken biedt de bank webinars, workshops en masterclasses aan. Bijvoorbeeld op het gebied van ledenbinding, duurzame accommodatie en gezonde voeding. Ook met VC Sneek gaat Rabobank de mogelijkheden van dit programma verkennen. Financiële steun biedt de bank vanuit de actie Rabo ClubSupport. Directievoorzitter Renate Venema: ‘We blijven graag betrokken bij deze prachtige vereniging waar we samen met Friso al jarenlang hoofdsponsor van zijn. Als coöperatieve bank geloven we in de kracht van het samen doen en deze nieuw ingezette sponsorkoers biedt daarbij hele mooie kansen.’

Herstart trainingen en wedstrijden

Vanaf 17 december mag een selecte groep topsporters weer onder voorwaarden in teams trainen en wedstrijden spelen. Dames 1 behoort tot deze selecte groep en is weer aan het trainen. De wedstrijden werden door de Nevobo vanaf januari weer gestart. Door Covid-19 heeft de competitie ruim twee maanden stilgelegen. Maar de Eredivisie-teams mogen weer competitiewedstrijden spelen. Op 16 januari werd de eerste wedstrijd gespeeld. Iedereen werd voor de wedstrijd negatief getest. Zondag 31 januari 2021 om 15.30 uur zal de volgende wedstrijd plaatvinden.

Oefenwedstrijden

Als onderdeel van de trainingen en als voorbereiding op de start van de competitie speelde Dames 1 twee oefenwedstrijden tegen Apollo 08 en Eurosped. Het wedstrijdverslag kun je lezen op www.vcsneek.nl.

Online te volgen

Door de maatregelen kan er geen publiek bij de wedstrijden aanwezig zijn. Mocht je geïnteresseerd zijn om de wedstrijden te (blijven) volgen, dan kan dit. Bij uitwedstrijden via een livestream en bij thuiswedstrijden zijn de dames te volgen via Sport Noord.

Disclaimer VC Sneek: ‘’Alles vindt alleen doorgang in combinatie met wekelijks negatief testen en de afhankelijkheid van hoe het in Nederland gaat. Het bestuur zal, in samenwerking met de staf, al datgene wekelijks blijven volgen of het verstandig en verantwoord vinden om door te gaan.’’

Meer lezen over het sponsorschap met VC Sneek? Lees hier het nieuwbericht: Friso Bouwgroep blijft hoofdsponsor - VC Sneek.