Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Fletcher Landhotel De Borken in Dwingeloo opgeleverd na verbouwing

18 april 2024

Fletcher Landhotel De Borken in Dwingeloo opgeleverd na verbouwing

Friso Oost uit Eibergen (onderdeel van Friso Bouwgroep) heeft een grootschalige verbouwing aan Fletcher Hotel De Borken in Dwingeloo uitgevoerd. De werkzaamheden zijn onlangs afgerond en het hotel is weer opgeleverd aan de opdrachtgever.


Renovatie van badkamers en toiletruimtes

Het hotel bestaat uit 44 hotelkamers en 6 zalen gelegen in het mooie Drentse Nationaal Park Dwingelderveld. De renovatie bestond uit het renoveren van de badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de hotelkamers, gangen, multifunctionele feest- en vergaderzalen, ontbijtzaal en het restaurant geheel gerestyled. Er is een geheel nieuwe ontvangstbalie en bar gecreëerd wat een fraai open geheel geeft. Er zijn nieuwe kozijnen en ramen geplaatst. Eén van de daken is geheel geïsoleerd en voorzien van pannendak. In het restaurant zijn aan de binnenzijde voorzetramen geplaatst om zo de mooie authentieke uitstraling te behouden. Fletcher heeft samen met de interieurarchitect het hotel compleet nieuw en sfeervol ingericht.


Aandacht voor brandveiligheid

Brandveiligheid was ook een belangrijk aspect bij dit project en voor Fletcher Hotels. Er zijn brandwerende voorzieningen aangebracht tussen de verschillende brandcompartimenten en aan de buitenzijde zijn de houten planken vervangen voor fraaie gevelbekleding om zo de brandoverslag te voorkomen.