Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Eerste paal voor Lampe Kwartier Sneek

06 oktober 2020

Eerste paal voor Lampe Kwartier Sneek

Op woensdag 30 september is de eerste paal van nieuwbouwproject Lampe Kwartier de grond ingegaan. Hiermee is de bouw van de 8 woningen aan de Julianastraat in Sneek officieel gestart.

Trillingvrij door het gebruik van DPA-palen

Om de overlast voor de buurt zoveel mogelijk te beperken is er gekozen voor het boren van palen in plaats van heien. De funderingspalen zijn zogenaamde DPA-palen die de grond verdringen en hierdoor geen trillingen veroorzaken. De paal wordt de grond in geboord en onder druk komt er een beton en wapening in. Zodra de alle funderingspalen in de grond zitten worden aansluitend de funderingswerkzaamheden uitgevoerd.

All-electric wonen

De woningen worden in opdracht van Qprom Projectmanagement B.V. gerealiseerd. De woningen zijn ontworpen door Kat Koree Architecten en worden duurzaam gebouwd: all-electric en voorzien van optimale isolatie en energiezuinige installaties.

Het bruisende centrum van Sneek om de hoek

Lampe Kwartier ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Sneek. De supermarkt, het theater, de kapper en het treinstation bevinden zich letterlijk om de hoek. Ben je geïnteresseerd in een woning? Van de 8 woningen zijn nu 3 definitief verkocht. Er zijn dus nog woningen beschikbaar. Ga naar www.lampekwartier.nl voor meer informatie.