Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Eerste blok van de 21 nieuwbouwwoningen in Zuid-Scharwoude opgeleverd

20 maart 2023

Eerste blok van de 21 nieuwbouwwoningen in Zuid-Scharwoude opgeleverd

In Zuid-Scharwoude is Aannemingsmaatschappij Friso B.V. in opdracht van Ballast Nedam Development bezig met de realisatie van 21 nieuwbouwwoningen. Op 6 april 2022 ging de bouw officieel van start en sloegen de nieuwe bewoners, samen met de wethouder, de eerste paal in de grond. Ruim 11 maanden later, op 7 maart 2023, is het eerste blok met rijwoningen officieel opgeleverd.


Authentieke jaren ’30 stijl

De woningen zijn door MB Architecten in authentieke jaren '30 stijl ontworpen en volgens de laatste BENG-eisen gebouwd. In totaal zijn er negen rijwoningen, zes twee-onder-een-kapwoningen en zes vrijstaande woningen gerealiseerd. De woningen zijn onder andere voorzien van pv-panelen en aangesloten op stadsverwarming. De woningen zijn traditioneel opgezet met betonwanden, kozijnen en houtskelet afkomstig van Houkesloot Toelevering.

Blije nieuwe bewoners

Uitvoerder Jeroen Scholtheis en woonadviseur Martsje van der Vlugt hebben de woningen opgeleverd en de sleutel overhandigd aan de nieuwe eigenaren. Van Aannemingsmaatschappij Friso ontvingen de nieuwe bewoners nog een pakketje met wat lekkers om de oplevering van hun nieuwe woning te vieren. De komende weken worden ook de andere woningen opgeleverd en overgedragen aan de nieuwe eigenaren. We wensen alle bewoners namens Friso Bouwgroep veel woongeluk toe in hun nieuwe huis!

→ Meer weten over dit project? Bekijk de projectpagina: Nieuwbouw 21 woningen Zuid-Scharwoude