Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Een nieuwe botenstalling voor AquaResort It Soal Workum

07 april 2021

Een nieuwe botenstalling voor AquaResort It Soal Workum

In opdracht van AquaResort It Soal Workum bouwt Aannemingsmaatschappij Friso een nieuwe botenstalling. Botenstalling It Soal wordt naar een ontwerp van Alynia Design & Development BV uit Joure in korte tijd gerealiseerd in Workum. Begin april zijn de werkzaamheden gestart. Naar verwachting wordt de botenstalling begin september opgeleverd.

De werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van een fundering, het gieten van een betonvloer en het neerzetten van een staalconstructie. Daarnaast behoren  het plaatsten van overheaddeuren, binnenwanden en plafonds ook  tot de werkzaamheden. Tot slot worden er wand- en vloertegels geplaatst, wordt er schilderwerk uitgevoerd en worden er E&W- installaties geplaatst.

Korte bouwtijd

Een belangrijke opgave van dit project is, dat door de korte bouwtijd de planning in relatie tot de levertijden van materiaal goed op elkaar moet worden afgesteld. De botenstalling, van ruim 4.600 m2 wordt in slechts 6 maanden gebouwd. De oplevering staat in september dit jaar gepland.

Betrokken partijen