Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Donderdag 15 juni: open huis Buitenplaats De Hildenberg

06 juni 2023

Donderdag 15 juni: open huis Buitenplaats De Hildenberg

Op Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha realiseert Aannemingsmaatschappij Friso 31 duurzame recreatiewoningen op een 9-holes golfbaan. Op zoek naar een vier, zes of acht persoons recreatiewoning voor eigen gebruik en/of verhuur? Op donderdag 15 juni ben je van harte welkom op de open dag om de modelwoning op het park te komen bekijken en de sfeer te proeven.

Wanneer? Donderdag 15 juni

Hoe laat? 11.00 – 16.00 uur

Waar? Zwaai 7, Appelscha

Twee typen vakantiewoningen

Er worden twee verschillende wonintypes gerealiseerd op het vakantiepark. Type Boszandoog (6 of 8 persoons) en type Eneva (4 of 6 persoons). De woningen worden in verschillende fases gerealiseerd. De eerste fase bestond uit vijf woningen en zijn inmiddels allemaal opgeleverd. Eén woning is hiervan nog beschikbaar (type Eneva).

Vakantie vieren op Buitenplaats De Hildenberg

Buitenplaats De Hildenberg heeft een bijzondere ligging op een 9 holes golfbaan. Het park is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Het park beschikt o.a. over een restaurant en een indoorspeeltuin. Vlakbij ligt Nationaal Park Drents-Friese Wold waar heerlijk gefietst en gewandeld kan worden.

Er zijn nog 7 woningen beschikbaar

Geïnteresseerd in een recreatiewoning op vakantiepark De Hildenberg? Er zijn nog zeven woningen beschikbaar voor verkoop. De woningen zijn geschikt voor eigen bewoning of voor verhuur. Meer weten? Ga naar www.dehildenbergverkoop.nl voor meer informatie over de woningen en de open dag.

→ Ga naar www.dehildenbergverkoop.nl voor meer informatie over de woningen.