Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Bouw multifunctioneel gebouw De Schout in Emmeloord van start

26 mei 2021

Bouw multifunctioneel gebouw De Schout in Emmeloord van start

In opdracht van De Hoge Dennen Vastgoed bouwt Aannemingsmaatschappij Friso een multifunctioneel gebouw met appartementen en commerciële plint aan De Boei in Emmeloord. Vandaag werd de eerste piketpaal de grond in geslagen door wethouder Haagsma van de gemeente Noordoostpolder.

Multifunctioneel gebouw in het stadshart van Emmeloord

Het nieuwe project omvat de complete nieuwbouw van een multifunctioneel gebouw met een commerciële plint van circa 5000 m² waar ruimte is voor een supermarkt en andere retail. Op de eerste en tweede verdieping van het gebouw worden 34 appartementen gerealiseerd. Een deel van de appartementen heeft direct toegang tot de gezamenlijke daktuin. Het gebouw is ontworpen door SUM+ Architecten en kenmerkt zich door een Delftse Schoolstijl met diepliggend metselwerk in warme, roodbruine kleuren.

De bouw wordt de komende weken opgestart

Vandaag sloeg wethouder Haagsma van de gemeente Noordoostpolder symbolisch de eerste piketpaal de grond in om de start van de bouwwerkzaamheden in te luiden. De komende weken staan in het teken het voorbereiden van de grond op het boorwerk. In plaats van heien worden de funderingspalen in de grond geboord met zogenaamde boorpalen. Dit heeft als groot voordeel dat het vrijwel trillingvrij is en dat de geluidsoverlast beperkt blijft. De verwachting is dat het gebouw medio 2022 wordt opgeleverd.


Ontwikkelaar: Blue Banner

Wonen in De Schout

Geïnteresseerd in een woning in De Schout Emmeloord? De verkoop van de appartementen is in volle gang! Ga naar www.wonenindeschout.nl voor meer informatie over de verkoop van de appartementen.


Meer lezen over dit project? Ga naar de projectpagina: Multifunctioneel gebouw De Schout Emmeloord