Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Bijzondere jubileumeditie van jaarlijks Golfevent

30 september 2021

Bijzondere jubileumeditie van jaarlijks Golfevent

Vrijdag 24 september stond het jaarlijkse golfevent op de agenda. Vanwege corona kon het vorig jaar niet door gaan. In combinatie met het 75e jarig bestaan van Friso Bouwgroep en het afscheid van Jan Wageman (voormalig commercieel directeur) was deze editie extra speciaal.

Golfevent voor relaties

Het event werd zoals ieder jaar georganiseerd bij de Golfclub Groene Ster in Leeuwarden voor warme relaties van Friso Bouwgroep. Naast een officiële 18-holes wedstrijd konden de deelnemers ook mee doen aan een golfclinic. De clinic bestond uit vijf verschillende onderdelen, begeleid door de pro’s van de Golfclub. Aansluitend werden alle deelnemers uitgenodigd voor de borrel en het avondprogramma.

Contractondertekening VC Sneek

Tijdens het avondprogramma was er o.a. speciale aandacht voor de contractondertekening van het hoofdsponsorschap van VC Sneek dames 1. Samen met Han Mulder (bestuurslid van VC Sneek) tekende Henk Dedden (directeur Friso Bouwgroep) het contract voor het komende seizoen. We bestaan 75 jaar, waarvan we inmiddels ruim 25 jaar VC Sneek een warm hart toe dragen, dat willen we ook graag vanuit maatschappelijk belang in ons jubileumjaar blijven doen. Het jaarlijkse golfevent, waar veel relaties van Friso bij aanwezig zijn, was de uitgelezen kans om dit moment heugelijk te vieren', geeft directie van Friso Bouwgroep vol trots aan.

Friso Bouwgroep draagt Foppe Fonds warm hart toe

Dat Friso Bouwgroep sport een warm hart toe draagt blijkt ook uit de komst en deelname van Foppe de Haan en zijn toespraak in het avondprogramma over het Foppe Fonds. Het Foppe Fonds zet zich in voor jongeren voor wie sporten niet vanzelfsprekend is vanwege een lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten. Namens Friso Bouwgroep overhandigde Jan Wageman een cheque van €5000,- aan Foppe de Haan. ‘Door te sporten krijgen kinderen en jongeren energie en levenslust. Door het geven van een bijdrage kan het Foppe Fonds ervoor zorgen dat ze weer stralen en plezier hebben. Zelfs als het allemaal even niet gemakkelijk is: een kind hoort te spelen!’ aldus Foppe de Haan.

Afscheid Commercieel directeur Jan Wageman

Aan het einde van de avond werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de golfwedstrijd en de clinic. De winnende deelnemers gingen o.a. naar huis met een goed gevuld Zuivelhoevepakket, een waardebon voor een weekend Cabrio-rijden en een compleet verzorgde dag golfen op Ameland. De avond werd afgesloten met een toespraak van Henk Dedden en Jan Wageman. Jan was vijftien jaar commercieel directeur van Friso Bouwgroep.  Het was zijn taak kris kras door het land projecten op te sporen en warm te maken voor Friso. Nu draagt hij het stokje over aan het nieuwe commerciële team en gaat hij genieten van zijn welverdiende pensioen.

Onlangs verscheen een artikel in de Leeuwarder Courant over Jan zijn carrière bij Friso Bouwgroep begon en hoe hij tegen de woningcrisis aankijkt. Lees het artikel hier.