Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Bezoek de stand van Friso Civiel op de Infra Relatiedagen in Hardenberg op 7, 8 en 9 februari

01 februari 2023

Bezoek de stand van Friso Civiel op de Infra Relatiedagen in Hardenberg op 7, 8 en 9 februari

Friso Civiel exposeert samen met nog ruim 300 exposanten op de Infra Relatiedagen, het grootste netwerkplatform van Nederland op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Het is voor het eerst dat Friso Civiel zich op deze wijze toont aan andere professionals binnen dit werkgebied. De beurs vindt van dinsdag 7 tot donderdag 9 februari plaats in Evenementenhal Hardenberg.

Friso Civiel besteedt in de stand aandacht aan de vier hoofpijlers: bruggen en kades, energietransitie, waterbeheersing en waterkwaliteit. De stand maakt onderdeel uit van een College Tour waarbij geïnteresseerde MBO en HBO studenten kennis maken met eventuele werkgevers uit de branche.

Netwerken en kennis op doen

De vakbeurs vertegenwoordigt onder meer de wegenbouw, aannemerij en waterbouw en wordt bezocht door afgevaardigden van gemeenten, provincies, waterschappen, (onder)aannemerij, projectontwikkelingsbureaus en architecten en studenten. De Infra Relatiedagen zijn een uitgelezen kans om te netwerken en kennis te vergaren over de laatste ontwikkelingen in de branches en nieuwe producten, diensten en leveranciers te ontdekken.

Kom ook langs!

De Infra Relatiedagen vinden plaats van dinsdag 7 tot donderdag 9 februari plaats in Evenementenhal Hardenberg van 13.00 tot 21.00 uur. Ontmoet ons op standnummer 528A. Tickets zijn gratis en te hier te bestellen.