Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Bedrijfsovername Kolthof Bouwbedrijf B.V. door Friso Bouwgroep B.V.

27 maart 2024

Bedrijfsovername Kolthof Bouwbedrijf B.V. door Friso Bouwgroep B.V.

Het zong al een poosje rond in de bouwbranche maar nu kan het nieuws officieel naar buiten. Friso Bouwgroep B.V. heeft Kolthof Bouwbedrijf B.V. uit Stiens overgenomen. Beide bedrijven kondigen met trots de overname aan. De onderneming blijft opereren onder haar eigen naam en behoudt de vestiging in Stiens.

Kolthof is als een kleinschalige, platte organisatie begonnen in 1987 en bestaat vandaag de dag uit circa 40 medewerkers. Friso Bouwgroep is een gerenommeerde onderneming met circa 500 medewerkers actief in alle facetten van de bouw. De Stienser onderneming is net als Friso actief in vele disciplines: van nieuwbouw en onderhoud tot utiliteitsbouw, renovatie en restauratie. De werkzaamheden van Kolthof kunnen daardoor naadloos worden geïntegreerd in de projecten van Friso.

Bekwaam en betrouwbaar zijn twee van de drie kernwaarden van Friso Bouwgroep waarin Kolthof zich herkent. Met alle ontwikkelingen in de huidige bouwbranche kon het Stienser bedrijf de kernwaarde ‘bestendig’ echter niet meer garanderen. Met de overname door Friso kan Kolthof de toekomst voor haar werknemers echter weer met vertrouwen tegemoet zien.

Henk Dedden, algemeen directeur Friso Bouwgroep: “We zijn er trots op om de medewerkers van Kolthof te mogen begroeten als onze nieuwe collega’s. Met deze overname voegen we jaren aan werkervaring en kennis toe aan onze bouwgroep. Een win-win situatie voor ons allemaal.”