Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Bedrijfsovername Bouwbedrijf Hoffman B.V. door Friso Bouwgroep B.V.

07 mei 2024

Bedrijfsovername Bouwbedrijf Hoffman B.V. door Friso Bouwgroep B.V.

Friso Bouwgroep uit Sneek neemt Bouwbedrijf Hoffman B.V. uit Beltrum en Zutphen over. Samen kunnen ze vanaf vandaag met trots de overname aankondigen. De nieuwe bundeling legt een solide basis voor de toekomstige groei en ontwikkeling op het gebied van restauratie, renovatie, herbestemming en onderhoud. Beide bedrijven kijken ernaar uit om gezamenlijk een nieuwe fase van groei en succes in te luiden.


Sterke restauratiepositie in Nederland

Door de overname vormen de restauratiespecialisten Jurriëns Noord en Hanzebouw (beide onderdeel van Friso Bouwgroep) samen met de expertise van Hoffman vanaf nu een sterke positie in Noord en Midden-Nederland. Hoffman blijft opereren onder haar eigen naam vanuit de vestigingen in Beltrum en Zutphen. Jurriëns Noord is gevestigd in Groningen en Sneek en Hanzebouw in Zwolle.

Belangrijke strategische set

De overname van Hoffman markeert een belangrijke mijlpaal in de restauratiewereld. Door de strategische set ontstaat er een groep van experts die zowel op restauratiegebied als renovatie, herbestemming en onderhoud een breed scala aan mogelijkheden biedt voor haar opdrachtgevers. De bedrijven brengen unieke vaardigheden en specialisaties in de restauratiebouw, die elkaar zullen aanvullen en versterken.

Perspectief voor vakkrachten

Naast de regionale versterking zal de overname leiden tot een vruchtbare uitwisseling van kennis en ervaring. Een van de belangrijkste aspecten van deze overname is het perspectief voor de vakkrachten. Door samen te werken als één groep experts, wordt groei en ontwikkeling gestimuleerd. Medewerkers zullen profiteren van nieuwe mogelijkheden voor trainingen en carrièreontwikkeling binnen de groep.