Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Appartementencomplex Tuinzicht van Elden bij Arnhem opgeleverd

16 november 2023

Appartementencomplex Tuinzicht van Elden bij Arnhem opgeleverd

Op steenworp afstand van de Arnhemse binnenstad verrees afgelopen jaar appartementencomplex Tuinzicht van Elden. Het complex met dertien luxe appartementen is begin deze maand opgeleverd en de sleutels zijn overgedragen aan de nieuwe bewoners.

Een jaar bouwtijd

Het appartementencomplex is in samenwerking met KROON BV en De Jong Architecten ontworpen en ontwikkeld. In oktober 2022 is Friso Oost gestart met de bouw. In een bouwtijd van iets meer dan een jaar is het appartementencomplex met dertien luxe appartementen gerealiseerd.

Eigentijdse architectuur

Het gebouw wordt gekenmerkt door een passende, eigentijdse architectuur die aansluit op de uitstraling van de omliggende bebouwing in de landgoedsfeer. De royale balkons op de hoeken van het gebouw accentueren een krachtige architectuur en bieden veel privacy en leefgenot. In materialisatie is er gekozen voor een donkere bakstenen gevel, gecombineerd met houten gevelelementen die goed aansluiten op de reeds gebouwde buurpanden. De dertien appartementen zijn levensloopbestendig en duurzaam gebouwd.

Betonnen handafdruk

Tijdens het start bouw feestje mochten de toekomstige bewoners hun handafdruk in beton vereeuwigen. Deze betonnen handafdrukken en de algemene sleutels zijn overgedragen aan het bestuur van de Vve door Roel van Vliet, vestigingsleider en projectleider van Friso Oost en uitvoerder Richard Hunting (zie foto). De kopers kregen samen met de sleutels een oplevergeschenk van Friso. We zijn trots op het eindresultaat en we wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier in hun nieuwe woning.