Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

25 appartementen De Eastergoa Leeuwarden opgeleverd

17 mei 2022

25 appartementen De Eastergoa Leeuwarden opgeleverd

In De Zuidlanden onder Leeuwarden heeft Frisoplan De Eastergoa ontwikkeld: een appartementsgebouw met 25 appartementen. De bouw, gerealiseerd door Aannemingmaatschappij Friso, is de afgelopen weken afgerond en de appartementen zijn inmiddels allemaal opgeleverd en overgedragen aan de nieuwe bewoners.

Woontoren met robuuste uitstraling

Het appartementencomplex, ontworpen door Alynia Architecten, heeft een robuuste uitstraling en biedt ruimte aan 25 luxe driekamerappartementen. Het gebouw kenmerkt zich door het markante metselwerk: door de grote ramen is er veel lichtinval en kunnen de bewoners genieten van het unieke uitzicht over de landerijen. Daarnaast beschikt de woontoren over een lift waardoor de appartementen geschikt zijn voor een brede doelgroep.

Comfortabel en duurzaam wonen

De woningen zijn gasloos en worden verwarmd door middel van stadsverwarming. Daarnaast worden de woningen voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. Klaar voor de toekomst! We wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier toe in hun nieuwe woning!

Ook wonen in Leeuwarden?

Ben je geïnteresseerd in nieuwbouw in Leeuwarden? Binnenkort starten we met de verkoop van Wetterhiem in Middelsee. Ga naar www.wetterhiem.nl voor meer informatie.