Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Torens en kerken

Wat zou het Nederlandse landschap zijn zonder torens? Kerktorens, vuurtorens en watertorens zijn vaak een prima oriëntatiepunt. Dit culturele erfgoed willen we graag behouden voor de toekomst. Het restaureren van torens en kerken is werk voor specialisten. En die specialisten, die heeft Jurriëns Noord in huis! Jarenlange ervaring, liefde voor het vak en deskundigheid zorgen ervoor dat wij weten wat we doen.

Kerktoren restaureren

Het restaureren van een (kerk)toren is werk voor de vakmannen met geduld. Het is vaak een lang traject en zeker geen haastklus. Veel torens en kerken in Noord-Nederland zijn door Jurriëns Noord gerestaureerd. Ook voeren wij regelmatig onderhoudsklussen uit aan bijvoorbeeld de Martinitoren in Groningen en de Oldenhove in Leeuwarden (over cultureel erfgoed gesproken).

Herbestemming toren

Door de ontkerkelijking en de schaalvergroting bij de overheid komen veel kerken en voormalige stadhuizen of andere gemeentelijke gebouwen leeg te staan. Watertorens verliezen hun functie. Door herbestemming van deze torens en kerken blijven ze bestaan en blijft het Nederlandse landschap nog steeds gekenmerkt door torens aan de horizon.

Terug naar overzicht

Vacatures

Contact

Meer weten of een van ons spreken? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:


Jurriëns Noord B.V.

T: 050 - 55 66 779

E: mail@jurriensnoord.nl

Op de hoogte gehouden worden van al het nieuws over Jurriëns Noord? Volg ons via onderstaande social media kanalen:

Bekijk de vacatures