Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Restauratie monumenten

Nederland telt ruim 60.000 monumenten. Dat zijn voornamelijk woningen, maar bijvoorbeeld ook kerken, molens en verdedigingsobjecten. Jurriëns Noord restaureerde tal van monumenten, uiteenlopend, van woningen tot kademuren en sluizen en van molens tot kerktorens. Wij vinden het belangrijk dat deze vaak prachtige panden, met veel historische waarde, behouden blijven voor de toekomst. Als je in het bezit bent van een monument en daaraan aanpassingen wilt doen (zoals een uitbreiding, verbouwing of restauratie) moet je vaak aan strenge voorwaarden voldoen. Onze medewerkers volgen de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving op de voet en kunnen je dan ook op dat gebied adviseren.

Karakteristieke elementen monument behouden

Veel monumenten in Noord-Nederland zijn gerestaureerd door Jurriëns Noord. Altijd met veel aandacht en liefde voor het vak. De ervaren medewerkers van Jurriëns Noord delen graag hun kennis met je. Niet alleen als de werkzaamheden uitgevoerd worden, maar juist ook in het voortraject. Elk monument is anders en heeft haar specifieke kenmerken. Juist die karakteristieke elementen wil je graag behouden, maar het is ook fijn als een gebouw voldoet aan de eisen van deze tijd en als het er comfortabel wonen of werken is. Jurriëns Noord kan jouw monument ook verduurzamen, bijvoorbeeld door het aanbrengen van dubbel glas of isolatie. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de eisen die aan jouw pand gesteld worden.

Ervaring met restaureren monumenten

Door ons uitgebreide netwerk kennen wij voor elke klus wel een restauratievakman. Wil je een bestaande schildering laten restaureren, oud behang laten herstellen of ben je op zoek naar de perfecte stenen om een oude haard te laten herstellen? Wij helpen je daar graag bij. Door onze ervaring met het restaureren van monumenten weten we ook dat niet alles vooraf zichtbaar is. Tijdens de werkzaamheden komt er vaak een aap uit de mouw. Op dat moment kunnen we snel schakelen en zoeken we, samen met onze opdrachtgever, altijd naar de beste oplossing.

Terug naar overzicht

Projecten

Monumentaal woonhuis 't Zandt versterking

Monumentaal woonhuis 't Zandt versterking

Kloosterkerk van Ten Boer monumentenonderhoud

Kloosterkerk van Ten Boer monumentenonderhoud

Onderhoud en herstel aan Scholtenmonument Groningen

Onderhoud en herstel aan Scholtenmonument Groningen

Bekijk alle projecten
Vacatures

Contact

Meer weten of een van ons spreken? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:


Jurriëns Noord B.V.

T: 050 - 55 66 779

E: mail@jurriensnoord.nl

Op de hoogte gehouden worden van al het nieuws over Jurriëns Noord? Volg ons via onderstaande social media kanalen:

Bekijk de vacatures