Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Fletcher Hotel De Mallejan Vierhouten
Project Fletcher Hotel De Mallejan Vierhouten
Partners -
Sector
recreëren
Opdrachtgever Fletcher Hotels Nederland
Contractvorm
bouwteam
Contactpersoon Herbert Reerink
recreëren

Fletcher Hotel De Mallejan Vierhouten

Aannemingsmaatschappij Friso Oost heeft opdracht gekregen voor de renovatie en verduurzaming van Fletcher Hotel De Mallejan in Vierhouten, nabij Nunspeet. Het hotel bestaat uit 35 hotelkamers, een bruidssuite, meerdere zalen en een groot restaurant.

Nunspeterweg 70, Vierhouten

De renovatie is inmiddels volop gestart

De renovatie bestaat uit het renoveren van de hotelkamers en badkamers. Ook worden de gangen, de multifunctionele feest- en vergaderzalen, de ontbijtzaal en het restaurant geheel gerestyled. In de lobby wordt een geheel nieuwe ontvangstbalie en bar gecreëerd. Het hotel krijgt hierdoor een mooie en chique uitstraling. De buitengevel wordt geheel gerenoveerd en opgefrist. Zo worden o.a. nieuwe kozijnen, ramen en deuren geplaatst. Dit alles wordt in stijl gerenoveerd zodat de uitstraling van het Engelse landhuis behouden blijft.

Vergroten van brandveiligheid

Brandveiligheid is ook een belangrijk aspect voor Fletcher Hotels en zo ook bij dit project. Daarom worden er brandwerende voorzieningen aangebracht tussen de verschillende brandcompartimenten. Aan de buitenzijde worden houten planken vervangen voor fraaie gevelbekleding om zo de brandoverslag te voorkomen.

Fletcher richt het hotel samen met een interieurarchitect compleet nieuw en sfeervol in boutique stijl in zodat Fletcher de gasten na de verbouwing weer warm kan verwelkomen. Hieronder alvast een impressie hoe de hotelkamers, het restaurant, de ontvangstbalie en de bar eruit komen te zien.

Graag geziene gast

Friso Oost is een graag geziene gast bij Fletcher Hotels. Eerder verbouwde ze Fletcher Hotel De Scheperskamp in Lochem, Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek en Fletcher Landhotel in Dwingeloo.