Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Recreatiepark Tusken de Marren Akkrum Uitbreiding
Project Recreatiepark Tusken de Marren Akkrum Uitbreiding
Partners Houkesloot Toelevering
Sector
wonenwerkenrecreëren
Opdrachtgever TDM Beheer B.V. Alkmaar
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Cor Boorsma
wonenwerkenrecreëren

Recreatiepark Tusken de Marren Akkrum Uitbreiding

Aannemingsmaatschappij Friso bouwt in opdracht van TDM Beheer een drie-tal groepsrecreatiewoningen op Recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum. Ook wordt de bestaande receptie verbouwd. De werkzaamheden zijn 18 januari van start gegaan.

Ljouwerterdyk 63, Akkrum

Recreatiepark Tusken de Marren straks ook voor grote groepen te boeken

Voor de drie groepsrecreatiewoningen die worden gebouwd levert Houkesloot Toelevering (onderdeel van Friso Bouwgroep) de HSB-elementen en de buitenkozijnen. Ook worden de woningen energie neutrale vakantiewoningen (Eneva). Dit betekent dat de woningen onder andere gasloos worden, zonnepanelen krijgen en voorzien worden van een warmtepomp en vloerverwarming.

Recreatiepark Tusken de Marren is nog altijd flink aan het bouwen. Voorheen bouwde Friso al 56 recreatiewoningen op het vakantiepark daarna realiseerde Friso ook twee type energiezuinige vakantiewoningen.

‘Gezien de grote vraag naar ruime familiehuizen hebben wij het ontwerp van deze woningen goed doordacht, verteld de eigenaar van Vakantiepark Tusken De Marren. ‘De woningen worden als 14-persoons woning aangeboden, of als 6 of 8-persoons woning. Daarbij kun je dus eigenaar worden voor de helft van een groepswoning, een deeleigenaarschap. Naar verwachting worden de woningen 30 mei dit jaar opgeleverd.

Een woning huren/kopen? Kijk voor meer informatie op: Tusken de Marren | Recreatiepark aan het water in hartje Friesland.

Betrokken partijen:

Houkesloot Toelevering

Installateur: DA Reekers