Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
De Eastergoa Leeuwarden nieuwbouw
Project De Eastergoa Leeuwarden nieuwbouw
Partners Alynia Architecten
Sector
wonen
Opdrachtgever Frisoplan
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon John Uit Oude Groeneveld
wonen

De Eastergoa Leeuwarden nieuwbouw

In De Zuidlanden onder Leeuwarden heeft Frisoplan De Eastergoa: een robuust gebouw met 25 luxe driekamerappartementen, ontwikkeld. De perfecte plek voor stadmensen en buitenliefhebbers.

De Zuidlanden, Leeuwarden

Appartementen Leeuwarden

Het appartementencomplex, ontworpen door Alynia Architecten, is perfect voor mensen die houden van de stad, maar graag in een rustige en landelijke omgeving willen wonen. De bereikbaarheid van De Eastergoa is dan ook uitstekend. Het levendige centrum van Leeuwarden ligt op 15 minuten fietsen. Ook met de auto is De Eastergoa perfect te bereiken. De “Haak van Leeuwarden” bevindt zich op slechts 2 minuten rijden met de auto. In de nabije toekomst komt er zelfs een treinstation op loopafstand. Buiten wonen, maar dichtbij de stad en alle voorzieningen.

Comfortabel en duurzaam wonen

Het appartementencomplex beschikt over een lift waardoor de woningen geschikt zijn voor iedereen: jong, oud en mindervaliden kunnen hier fijn wonen. Het gebouw kenmerkt zich door het markante metselwerk. Door de grote ramen is er veel lichtinval en kunnen de toekomstige bewoners genieten van het unieke uitzicht over de landerijen. Voor een optimaal wooncomfort worden de woningen verwarmd door middel van stadsverwarming en worden de woningen voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. Bovendien worden de woningen gasloos opgeleverd. Klaar voor de toekomst!

Betrokken partijen:

Interesse in een woning?

Alle appartementen van Eastergoa zijn uitverkocht. Klik hier om naar alle woningen te gaan die momenteel in verkoop zijn.

Nieuwsberichten

25 nieuwbouwappartementen De Eastergoa in verkoop

Lees meer

Start bouw appartementen De Eastergoa bij Leeuwarden

Lees meer

25 appartementen De Eastergoa Leeuwarden opgeleverd

Lees meer