Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
5 Patiovilla's Eelde nieuwbouw
Project 5 Patiovilla's Eelde nieuwbouw
Partners Bureau Noordeloos
Sector
wonen
Opdrachtgever Frisoplan B.V.
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Wieger Pieter Boonstra
wonen

5 Patiovilla's Eelde nieuwbouw

In de Groote Veen, de nieuwste wijk van Eelde, zijn door Aannemingsmaatschappij Friso vijf vrijstaande patiovilla's met een geschakelde aanbouw gebouwd.

Groote Veen 1, Eelde

De bouw van de villa's

De villa's zijn gebouwd op een betonnen fundatie met prefab betonvloeren. De wanden op de begane grond bestaan uit kalkzandsteen en lichte scheidingswanden van cellenbeton. De bovenbouw is van houtskelet (HSB). De gevels zijn gemetseld en voor een deel betimmerd (voorgevel). De villa's zijn gespiegeld naast elkaar gebouwd, zodat er bij iedere villa een mooie patio ontstaan is die achterom bereikbaar is. Wanden zijn behang klaar afgewerkt en plafonds voorzien van spuitwerk. Badkamers zijn betegeld tot het plafond en zijn volledig gebruiksklaar ingericht. De villa's zijn energiezuinig en voorzien van vloerverwarming op de begane grond en pv-panelen op het dak.

De slaapkamers

De patiovilla's hebben in de basis een plattegrond met slaap- en badkamer beneden. Sommige bewoners hebben ervoor gekozen van deze slaap- en badkamer een ruimere garage of werkkamer te maken. De villa's hebben drie slaapkamers en daarnaast is er ruimte om uit te breiden naar vier slaapkamers.