Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Wil jij je sterk maken voor een veilige woonomgeving? Bedrijfsbureau BI Groningen zoekt collega’s!

29 september 2021

Wil jij je sterk maken voor een veilige woonomgeving? Bedrijfsbureau BI Groningen zoekt collega’s!

Samen met Geveke Bouw, Bouwbedrijf Kooi, Van Wijnen Noord, Rottinghuis en BAM in opdracht van Nationaal Coördinator Groningen (NCG) geeft Friso Bouwgroep een impuls aan de uitvoering van de versterkingsopgave in Groningen. Deze woningen staan in de door aardbevingen geteisterde regio. Vanuit Bedrijfsbureau BI maken de zes gekwalificeerde regionale aannemers zich sterk voor een veilige woonomgeving. Op dit moment is het bedrijfsbureau op zoek naar nieuwe collega’s en stagiaires. Ben jij opzoek naar een unieke ervaringswerkplek in het aardbevingsgebied van Groningen? Bekijk dan onderstaande vacature en solliciteer.

VACTURE: Stagiaire werkvoorbereiding

Volg je een (technisch) bouwkundige opleiding op mbo-of hbo-niveau en ben je op zoek naar een organisatie waarbij je relevante werkervaring kunt opdoen? Wij bieden een werkervaringsplaats op ons Bedrijfsbureau BI voor een student die ons team van werkvoorbereiders en calculatoren wil ondersteunen.

Om het tempo van de uitvoering van de versterkingsopgave in Groningen te verhogen zijn tal van maatregelen uitgewerkt door Rijk en regio. Een van die maatregelen is een bouwimpuls die boogt op de inzet van Bedrijfsbureau BI. Bedrijfsbureau BI is in juli 2020 gestart en is gevestigd in een oude school in Wirdum (Groningen). Het bedrijfsbureau bestaat uit een afvaardiging van de medewerkers van zes gekwalificeerde regionale aannemers, te weten: BAM Bouw en Techniek bv Regio Noord, Friso Bouwgroep, Geveke Bouw BV, BV Bouwbedrijf Kooi Appingedam, Van Wijnen Groningen BV en Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf bv. Het team van medewerkers zorgt ervoor dat er beknopte versterkingsplannen worden geleverd die direct uitgevoerd kunnen worden door een van de zes aannemers. Samen dragen we op deze manier ons steentje bij aan het veiliger maken van de woningen in Groningen.

Wij bieden:

  • Een warm welkom in een gedreven team van diverse specialisten die graag met jou samenwerken aan het veiliger maken van de woningen in Groningen.
  • Een mooie kans om je verder te ontwikkelen. Wij staan garant voor een professionele begeleiding.
  • Een stagevergoeding conform stageregeling voor de bouw
  • Je krijgt ruimte voor je eigen ontwikkeling en er is ruimte voor eigen initiatief.
  • Een samenwerking in een team vertegenwoordigd door de zes bekende bouwbedrijven, dus je krijgt direct een kijkje in de verschillende keukens. Een omgeving waarin naast resultaat en kwaliteit ook zeker plezier en gezelligheid centraal staat.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV naar mvbiezen@volkerwessels.com onder vermelding van ‘Stageplaats Bedrijfsbureau BI’. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Robert Komduur via robertkomduur@bedrijfsbureau-bi.nl

Wil je meer weten over Bedrijfsbureau BI? Ga dan naar de website: www.bedrijfsbureau-bi.nl