Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Verkoop woningen De Wisseling flink op stoom!

Opvallend grote woningen

Samen met Proplan Ontwikkeling B.V. uit Heerenveen heeft Frisoplan (onderdeel van Friso Bouwgroep)  uit Sneek het nieuwe woonplan met 58 woningen ontwikkeld. De woningen worden op de voormalige treinremise aan de Lutskedyk in Stiens gerealiseerd. Het nieuwbouwproject bestaat uit twee fasen. De eerste fase bestaat uit 22 woningen in een bijzondere bouwstijl met gebogen daken en opvallend grote leefruimtes. De huizen zijn maar liefst zes meter breed en tien meter diep. Dat geldt ook voor de tuinen.  De woningen liggen op grote kavels met tuinen van minimaal zes meter breed. Bewoners met groene vingers kunnen hun hart ophalen. Extra fijne bijkomstigheid: de tuinen van de woningen van fase 1 liggen allemaal op het zonnige zuiden!

Restauratieplan voor spoorloods

Naast de nieuwbouwplannen is er een restauratieplan gemaakt voor de monumentale Spoorloods op de locatie. De restauratiewerkzaamheden zijn al in volle gang. Naar verwachting worden de restauratiewerkzaamheden voor het einde van het jaar afgerond. Daarna wordt gewerkt aan de definitieve invulling van de loods.

Levensloopbestendig of een grotere woning?

Tijdens de inloopmiddag op 16 oktober werden belangstellende geïnformeerd over de indelingsmogelijkheden en diverse opties. Zo kunnen de bewoners de woonkamer of keuken uitbreiden. Daarnaast is het mogelijk om de woning levensloopbestendig te maken. Dat wil zeggen dat er een slaap- en badkamer op de begane grond kunnen worden gerealiseerd. Hierdoor zijn de woningen interessant voor een brede doelgroep; van starters, tot gezinnen en senioren. Afhankelijk van de verkoopresultaten wordt er zo spoedig mogelijk gestart met de bouw.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd naar een woning in De Wisseling? Wees er dan snel bij, de eerste woningen zijn al verkocht. Ga voor de actuele verkoopstand naar www.dewisselingstiens.nl of neem rechtstreeks contact op met Makelaardij Friesland via 058 244 9100.