Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Verkoop 22 woningen Túnwente, Skoatterwâld in Heerenveen a.s. vrijdag van start

30 maart 2023

Verkoop 22 woningen Túnwente, Skoatterwâld in Heerenveen a.s. vrijdag van start

In de populaire woonwijk Skoatterwâld aan de oostkant van Heerenveen heeft Frisoplan in samenwerking met Blue Banner Red 22 woningen ontwikkeld. Het project, genaamd Túnwente, bestaat uit 12 rijwoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen. Morgen (31 maart) start de verkoop en is er een inloopbijeenkomst voor degenen die behoefte hebben aan meer informatie en vragen willen stellen.

Inloopbijeenkomst in Restaurant & Grandcafé 't Gerecht

Om alle geïnteresseerden zo goed mogelijk te informeren wordt er morgen, vrijdag 31 maart tussen 16.00 en 18.30 uur, een inloopbijeenkomst georganiseerd in Restaurant & Grandcafé 't Gerecht (Gemeenteplein 33, Heerenveen). Tijdens deze bijeenkomst kan men zich vrijblijvend laten informeren over dit nieuwbouwproject. Makelaardij Friesland inclusief hypotheekadviseur, Frisoplan B.V. en Blue Banner B.V. zijn aanwezig om meer te vertellen over de woningen en om vragen te beantwoorden. Daarnaast krijgt men de kans op de woningen in 3D te bekijken middels een VR-bril. Aanmelden voor deze informatiebijeenkomst is niet nodig. Meer informatie over de woningen vind je op de verkoopwebsite www.tunwente.nl.

Ruime nieuwbouwwoningen: ideaal voor gezinnen

Kenmerkend aan de woningen zijn de veranda’s en de garages met zadeldak. Bepaalde woningen hebben hierdoor extra veel opbergruimte. Er worden verschillende type woningen gerealiseerd. Naast de twee-onder-een-kap-woningen worden er ook rijwoningen gerealiseerd in verschillende beukmaten. Hierdoor biedt Túnwente ruimte aan een brede doelgroep.

Een warm (t)huis

De 22 woningen worden duurzaam gebouwd en voorzien van zonnepanelen. De woningen beschikken standaard over vloerverwarming op de begane grond en op de eerste verdieping. De verwarming wordt aangestuurd door de warmtepomp. Deze regelt ook het warme tapwater. De aanwezigheid van een warmtepomp houdt in dat de woningen gasloos zijn. Hiermee is een dure gasrekening verleden tijd. De houten kozijnen en ramen worden voorzien van isolerende beglazing. De woningen hebben een hoge isolatiewaarde en luchtdichtheid conform de laatste BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) eisen. De woningen worden geventileerd door een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Deze blaast verse lucht in en zuigt vervuilde lucht af. De ingeblazen lucht wordt voorverwarmd. Dit voorkomt koude luchtstromen en is bovendien energiezuinig. Kortom: kies je voor een nieuwbouwwoning, dan kies je voor een woning die klaar is voor de toekomst.