Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Informatiebijeenkomst nieuwbouwproject Moaihôf Drachten

08 september 2020

Informatiebijeenkomst nieuwbouwproject Moaihôf Drachten

Op zoek naar een koopwoning op loopafstand van het centrum van Drachten? In de wijk De Bouwen realiseert Frisoplan 14 duurzame nieuwbouwwoningen. De woningen zijn in drie verschillende typen beschikbaar en zijn daardoor geschikt voor een brede doelgroep. Op donderdag 10 september a.s. wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd.

Geïnteresseerd in een woning?

Bent u geïnteresseerd in één van de woningen van Moaihôf? Tijdens deze inloopavond kunt u uzelf vrijblijvend laten informeren over dit nieuwbouwproject. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen over de verschillende woningen. Uiteraard houden we ons aan de corona maatregelen zoals voorgeschreven door het RIVM.

  • Wanneer? Donderdag 10 september 2020
  • Hoe laat? 17.00 - 20.00 uur
  • Wat? Wijkgebouw De Bouwen, Klaverweide 48 in Drachten

Wilt u meer informatie over de woningen van Moaihôf? Ga naar www.moaihof.nl voor de plattegronden, impressies, prijslijsten en meer!

Coronamaatregelen

Vanzelfsprekend nemen we de nodige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Bij de ingang van het wijkgebouw staat een desinfectiezuil waar je je handen kunt desinfecteren. Ook willen we u vragen om u bij binnenkomst te registreren.   Het wijkgebouw is ruim genoeg om voldoende afstand tot elkaar te houden. Mocht het drukker worden dan wordt er een maximum aantal bezoekers in het wijkgebouw toegelaten. Zo kunnen we altijd voldoende afstand tot elkaar houden.   Daarnaast willen we u vriendelijk verzoeken om u te houden aan de basisregels van het RIVM: blijf met verkoudheidsklachten thuis en laat u testen. Houd 1,5 meter afstand, vermijd drukte en houd u aan de hygiënemaatregelen:

  • Raak uw gezicht zo min mogelijk aan met uw handen, op die manier is de kans kleiner dat u besmet raakt als u het virus op uw handen heeft en besmet u anderen minder snel.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog, zo blijven uw handen eerder virusvrij.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schud geen handen, zo kan het virus zich minder gemakkelijk via handen verspreiden