Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Hoogste punt voor 22 woningen Túnwente in Skoatterwâld, Heerenveen

30 april 2024

Hoogste punt voor 22 woningen Túnwente in Skoatterwâld, Heerenveen

Op woensdag 24 april werd het hoogste punt van de bouw van de woningen van Túnwente in Skoatterwâld, Heerenveen gevierd met mede ontwikkelaar Blue Banner Red en Makelaardij Friesland.

Kennismaken met de buren

Natuurlijk waren ook de kopers van de woningen aanwezig bij dit hoogtepunt en werd onder het genot van een kop koffie en een stukje oranjekoek kennis gemaakt met de nieuwe buren. Dit was de eerste keer dat de kopers de bouwplaats konden betreden en hun nieuwbouwwoning van dichtbij (én van binnen) konden bekijken.

Oplevering voor de bouwvak

De komende maanden wordt er nog flink doorgebouwd op de bouwplaats. Naar verwachting worden alle twee-onder-een-kapwoningen voor de bouwvak opgeleverd. De rijwoningen worden vlak na de bouwvak opgeleverd.


Over Túnwente Skoatterwâld

In de populaire woonwijk Skoatterwâld aan de oostkant van Heerenveen heeft Frisoplan in samenwerking met Blue Banner Red 22 woningen ontwikkeld. Het project, genaamd Túnwente, bestaat uit 12 rijwoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen. De woningen worden door Aannemingsmaatschappij Friso gebouwd. Bekijk het project hier.