Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Friso Oost gestart met verbouwing en verduurzaming Fletcher Hotel ‘De Mallejan’ in Vierhouten

27 mei 2024

Friso Oost gestart met verbouwing en verduurzaming Fletcher Hotel ‘De Mallejan’ in Vierhouten


Aannemingsmaatschappij Friso Oost uit Eibergen (onderdeel van Friso Bouwgroep) heeft opdracht gekregen voor de renovatie en verduurzaming van Fletcher Hotel De Mallejan in Vierhouten, nabij Nunspeet. Het hotel bestaat uit 35 hotelkamers, een bruidssuite, meerdere zalen en een groot restaurant.

Het hotel is gevestigd in een mooi Engels landhuis en bevindt zich midden op de natuurrijke Veluwe, aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe.


De renovatie is inmiddels volop gestart

De renovatie bestaat uit het renoveren van de hotelkamers en badkamers. Ook worden de gangen, de multifunctionele feest- en vergaderzalen, de ontbijtzaal en het restaurant geheel gerestyled. In de lobby wordt een geheel nieuwe ontvangstbalie en bar gecreëerd. Het hotel krijgt hierdoor een mooie en chique uitstraling. De buitengevel wordt geheel gerenoveerd en opgefrist. Zo worden o.a. nieuwe kozijnen, ramen en deuren geplaatst. Dit alles wordt in stijl gerenoveerd zodat de uitstraling van het Engelse landhuis behouden blijft.Vergroten van brandveiligheid

Brandveiligheid is ook een belangrijk aspect voor Fletcher Hotels en zo ook bij dit project. Om de brandveiligheid te vergroten worden er brandwerende voorzieningen aangebracht tussen de verschillende brandcompartimenten. Aan de buitenzijde worden houten planken vervangen voor fraaie gevelbekleding om zo brandoverslag te voorkomen.


Hotel in boutique stijl

Fletcher richt het hotel samen met een interieurarchitect compleet nieuw en sfeervol in boutique stijl in. De metamorfose zorgt ervoor dat Fletcher haar gasten na de verbouwing weer warm kan verwelkomen in een gerestyled hotel, zoals te zien op de impressies die gemaakt zijn:

Fletcher Hotels kiest opnieuw voor Friso Oost

Friso Oost is een graag geziene gast bij Fletcher Hotels. Eerder verbouwde ze Fletcher Hotel De Scheperskamp in Lochem, Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek en Fletcher Landhotel in Dwingeloo.