Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Restauratie woningen

Oude woningen en monumentale panden zijn vaak charmant en ze hebben karakter. Het is dan ook makkelijk om verliefd te worden op een monument, een oud boerderijtje of een karakteristieke jaren-30-woning. Een monumentaal pand is niet altijd een comfortabel pand. Terwijl het fijn is om een woning te hebben waarin het prettig wonen is. Een comfortabele woning, die het liefst ook nog een duurzaam karakter heeft. Jurriëns Noord is gespecialiseerd in het moderniseren, restaureren en renoveren van monumentale panden. Altijd met behoud van de monumentale waarde.

De vaklieden van Jurriëns Noord B.V. zijn expert als het gaat om het restaureren van oude karakteristieke woningen. Wij weten waar het snijpunt ligt tussen historie en toekomst. Wij weten dus ook hoe wij karakteristieke, oude elementen in ere kunnen herstellen, maar de woning tegelijkertijd wel klaar maken voor een duurzame toekomst. Wij weten dat restauratieklussen vaak vol verrassingen zitten. Door onze jarenlange ervaring en kennis van bouwstijlen, weten we ook dan de beste oplossing te vinden.

Wij restaureerden woonboerderijen, grachtenpanden en andere karakteristieke woningen. Monumenten, waarbij alleen onder strenge voorwaarden aanpassingen aan gedaan mochten worden, maar ook oude boerderijen, die de oorspronkelijke uitstraling bleven houden, maar wel een hippe nieuwe ‘binnenkant’ kregen. Wij zorgen ervoor dat jij de woning krijgt die bij jou én de omgeving past. Onze kennis op het gebied van bouwfysica, technische en duurzame oplossingen en groot netwerk van specialisten op restauratiegebied, zorgt ervoor dat wij van jouw monumentale pand de perfecte woning kunnen maken.

Terug naar overzicht

Projecten

Boerderij Garrelsweer restauratie en versterking

Boerderij Garrelsweer restauratie en versterking

Fraeylemaborg Slochteren restauratie

Fraeylemaborg Slochteren restauratie

Peperstraat Groningen verbouw en herstel

Peperstraat Groningen verbouw en herstel

Bekijk alle projecten
Vacatures

Contact

Meer weten of een van ons spreken? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:


Jurriëns Noord B.V.

T: 050 - 55 66 779

E: mail@jurriensnoord.nl

Op de hoogte gehouden worden van al het nieuws over Jurriëns Noord? Volg ons via onderstaande social media kanalen:

Bekijk de vacatures