Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Recreatiewoningen Hof van Saksen Nieuwbouw
Project Recreatiewoningen Hof van Saksen Nieuwbouw
Partners Cor Kalsbeek Architectuur Groningen
Sector
recreëren
Opdrachtgever Phanos Houten
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon n.v.t.
recreëren

Recreatiewoningen Hof van Saksen Nieuwbouw

In het recreatiepark Hof van Saksen is Friso in april 2005 gestart met de 2e fase van de nieuw te bouwen recreatiewoningen. Deze fase omvat 207 vakantiewoningen.

Borgerderstraat 12, Nooitgedacht

660 vakantiewoningen

Het totale project bevat de nieuwbouw van 660 vakantiewoningen en een centrumgebouw voor een totale aanneemsom van 65 miljoen euro. In slechts 9 weken tijd zijn ruim 200 funderingen letterlijk de grond uitgestampt. Daarmee is de basis gelegd voor het bouwen van de 207 vakantiewoningen van fase 2. De woningen zijn begin 2008 opgeleverd.

De geschakelde vakantiewoningen bestaan uit meerdere types. De Saksische boerderijen zijn opgetrokken uit metselsteen en rietgedekt en worden hier en daar afgewisseld met donkergekleurde geschakelde houten woningen met een rood pannendak.

Samen met de bouw van de vakantiewoningen, is ook een nieuw centrumgebouw gerealiseerd. Het centrum gebouw heeft een multifunctionele functie. Er is een centrale ontvangsthal, meerdere restaurants/eetgelegenheden, een zwembadencomplex, conferentieruimten, een spa en fitnessruimte en winkels. Het centrumgebouw is niet alleen toegankelijk voor de gasten van het park, maar ook voor andere bezoekers.