Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Horeca afdeling ROC Friese Poort Sneek nieuwbouw
Project Horeca afdeling ROC Friese Poort Sneek nieuwbouw
Partners Wind architecten adviseurs
Sector
werkenleren
Opdrachtgever ROC Friese Poort
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon n.v.t.
werkenleren

Horeca afdeling ROC Friese Poort Sneek nieuwbouw

De ROC Friese Poort vestiging Sneek is in 2012 uitgebreid met een horecaopleiding. Aannemingsmaatschappij Friso heeft deze uitbreiding gerealiseerd.

Harste 4, Sneek

Een nieuw blok

De school bestond uit drie verschillende blokken. De school is uitgebreid met een nieuw blok die een aansluiting heeft gekregen op één van de blokken van de bestaande huisvesting. De nieuwbouw heeft de uitstraling van een echt horecabedrijf. Op de begane grond zijn instructie- en theorielokalen, het afdelingsleercentrum en de werkplekken van de medewerkers gevestigd. De eerste verdieping is ingericht als een levensecht bedrijf met o.a. een restaurant, grand café, à la carte keuken en een buitenterras. Daarnaast kunnen medewerkers gebruik maken van de vergaderfaciliteiten.

Het ontwerp

In het ontwerp van het gebouw staat de ontdekking centraal. Daglicht is hierbij erg belangrijk. De wijze waarop het daglicht binnen valt in het ontwerp verbindt de ruimtes met elkaar en is bepalend voor de route in het gebouw. De route brengt zowel de deelnemer als de gast in aanraking met alle facetten van de opleiding.

Gerelateerde projecten